Ηρακλής Τσουζίνοφ: "Δεν είμαστε ζευγάρι με την Μαρινέλα. Είμαστε μόνο φίλοι"

Συνεχίζει να διαψεύδει τις φήμες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ηρακλής Τσουζίνοφ:

Σήριαλ έχει καταντήσει η σχέση Μαρινέλας Ζύλα και Ηρακλή Τσουζίνοφ. Ο νικητής του GNTM 3 μετά το τέλος του show φαίνεται να απασχολεί περισσότερο με την προσωπική του ζωή παρά με την επαγγελματική του πορεία.

Συγκεκριμένα, απευθείας με το που τελείωσε το GNTM 3 ο Ηρακλής αποκάλυψε πως χώρισε από την Αγγελική που ήταν μαζί για χρόνια και αμέσως μετά ξεκίνησαν οι φήμες περί νέου ειδυλλίου με την Μαρινέλα.

Ενώ και οι δυο συνεχίζουν να διαψεύδουν τις φήμες αυτές, οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν ανά διαστήματα δίνουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

Μια, δε, ανάρτησή του λίγες ώρες πριν έφερε την επιβεβαίωση πως η σχέση αυτή ισχύει αλλά εκείνος συνεχίζει να λέει πως όχι. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του η ON Time και η Σάσα Σταμάτη, ο μεγάλος νικητής του GNTM Ηρακλής Τσουζίνοβ είπε: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τη Μαρινέλα. Δεν ισχύουν όσα λέγονται και γράφονται. Είμαστε μόνο φίλοι».

Ποια είναι η Μαρινέλα Ζύλα που φέρεται να έχει κλέψει την καρδιά του Ηρακλή

Ηρακλής Τσουζίνοφ μαρινέλα ζύλα

Η Μαρινέλα Ζύλα είναι μία από τις παίκτριες του GNTM 3 που πέρασε στην επόμενη φάση. Είναι από την Αλβανία και είναι δασκάλα χορού.

Ξεκίνησε το χορό στα 9 της και τα τελευταία 3 χρόνια εργάζεται ως δασκάλα χορού. “Πηγαίνουμε με τον αδερφό μου σε αγώνες από τα 10. Έχουμε πάει σε πάρα πολλούς αγώνες εδώ στην Ελλάδα όπως και στην Αλβανία. Είμαστε πρωταθλητές. Έχουμε εκπροσωπήσει την Αλβανία σε παγκόσμιους αγώνες χορού. Με το χώρο του μόντελινγκ δεν έχω ξανά ασχοληθεί, πάντα το σκεφτόμουνα και είχα και ανθρώπους γύρω μου το λέγανε, δεν το πίστευα τόσο πιο παλιά, τώρα όμως πιστεύω σε μένα πιο πολύ, είμαι πιο σίγουρη, νιώθω πιο ώριμη από την ηλικία μου και πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω” είπε στο βίντεο παρουσίαση της. Κάνει λάτιν χορό, είναι 1,76. Οι πόντοι στο πάνω μέρος τους σώματος της είναι 87-88, στη μέση 62 και κάτω είναι 92.

Όταν βγήκε με το μαγιό είπε στη συνέντευξη της: “Βγαίνω με το μαγιό, δεν ένιωθα ανασφαλής, ήμουν σίγουρη για τον εαυτό μου” Η Ζενεβιέβ είπε στην Μαρινέλα: “Έχεις μια απίστευτη φυσική ομορφιά, αυτό που παρατηρώ τόση ώρα είναι ότι ανάμεσα από τα μάτια οι σωστές αναλογίες λένε ότι πρέπει να χωράει ακριβώς ένα μάτι. Εσένα χωράει ένα παραπάνω. Όποτε αυτή η έξτρα απόσταση στα μάτια σου δημιουργούν μια τέλεια ιδιαιτερότητα και εγώ επειδή είμαι μία τρελή κανονική και ψάχνει για ιδιαιτερότητες είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω σε ένα πρόσωπο και ΝΑΙ”. Η Μαρινέλα στο τέλος της οντισιόν χόρεψε στους κριτές, μετά από επιθυμία της Βίκυς Καγιά. Είναι 19 ετών.