Είναι γεγονός: Ηρακλής και Μαρινέλα είναι ζευγάρι

Το έκρυβαν αλλά τελικά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι γεγονός: Ηρακλής και Μαρινέλα είναι ζευγάρι

Παρά τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Ηρακλής διαψεύδοντας πως είναι ζευγάρι με την Μαρινέλα, συνέχισαν να κυκλοφορούν παπαρατσικές φωτογραφίες που τους έδειχναν μαζί και μετά το χθεσινό story του νικητή του GNTM που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, έγινε η μεγάλη αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης στην Φωλιά των Κου Κου η δημοσιογράφος Τζώρτζια Γεωργίου υποστήριξε πως δικές της και πολύ έγκυρες πηγές της έχουν επιβεβαιώσει πως τα δυο αυτά παιδιά είναι μαζί, αλλά είναι από τα ζευγάρια που θέλουν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας χωρίς όμως να σταματήσουν να φέρονται στην καθημερινότητά τους σαν απλοί άνθρωποι.

Όλο το ρεπορτάζ με την αποκάλυψη της σχέσης του Ηρακλή και της Μαρινέλας

Αυτή είναι η πρώην του Ηρακλή

Το επίδοξο μοντέλο διατηρούσε για αρκετό καιρό σχέση με την χορεύτρια και πολύ συχνά την ανέφερε στο σπίτι του GNTM 3.

Παρόλα αυτά, αμέσως μετά τον μεγάλο τελικό, ο ίδιος ανακοίνωσε στην κάμερα πως έχει χωρίσει επίσημα και υποστήριξε ότι άλλαξαν όλα όσα ένιωθε.

«Γενικά η σχέση μου με την Αγγελική ήταν μια πολύ όμορφη σχέση. Μέσα σε λίγους μήνες ένιωσα ότι την ξέρω πάρα πολύ καιρό. Ήταν απίστευτο για εμένα και πρωτόγνωρο. Απλά η τόσο έντονη εμπειρία μέσα στο παιχνίδι ήταν, που με έκανε να πω πρέπει να προχωρήσω… Συνειδητοποίησα τις αξία μου και τους στόχους μου. Είμαι πολύ δοτικός και αν είμαι σε μια σχέση δίνω το 100% του εαυτού μου.

Αν είμαι σε μια δουλειά θα δώσω το 100% στη δουλειά. Δεν μπορώ να τα κάνω και τα δύο… Είναι κάτι δικό μου. Ξέρω ότι θα ήταν δίπλα μου και θα με στήριζε. Θα ένιωθα ότι την αδικώ σε κάποια πράγματα και δεν θα ήμουν δίπλα της όταν με χρειάζεται. Ένιωθα ότι ίσως την ξεχάσω, ότι μπορεί να παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Θα με περιβάλλει ένας καινούργιος κόσμος, πολλά κορίτσια να λέμε και την αλήθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά