Η Πριγκίπισσα Άννα έκανε το σχόλιο για τον γιο της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι

H αποκάλυψη της βασιλικής βιογράφου, Lady Colin Campbell

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Πριγκίπισσα Άννα έκανε το σχόλιο για τον γιο της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι

Από τη μέρα που προβλήθηκε η συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, όλος ο πλανήτης προσπαθεί διακαώς να μάθει ποιο πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας εξέφρασε την ανησυχία του για το χρώμα που θα είχε το παιδί τους.

Η αποκάλυψη ήρθε από την βασιλική βιογράφο, Lady Colin Campbell η οποία στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον Λόρδο Colin Ivar Campbell, και έχει ουκ ολίγες διασυνδέσεις στην βασιλική οικογένεια. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που συνέλεξε μέσα από το παλάτι, το συγκεκριμένο σχόλιο για το χρώμα του Άρτσι έγινε από την κόρη της Βασίλισσα Ελισάβετ, την Πριγκίπισσα Άννα.

Η αποκάλυψη για το σχόλιο της Άννας για το παιδί της Μέγκαν και του Χάρι

Πριγκίπισσα Άννα Μέγκαν Χάρι

Η Άννα στα νιάτα της είχε εμπλακεί σε ένα αρκετά μεγάλο σκάνδαλο αφού διατηρούσε σχέση με τον σύζυγο της Καμίλα, της τωρινής συζύγου του αδερφού της, Καρόλου.

«Δεν υπήρχαν ανησυχίες για το χρώμα της Meghan Markle, η Πριγκίπισσα Άννα δικαίως ανησυχούσε ότι αν ο γάμος προχωρούσε και υπήρχαν παιδιά θα υπήρχαν τεράστια προβλήματα, όχι λόγω του χρώματος της Meghan, αλλά λόγω της αδυναμίας και της έλλειψης θέλησης από την πλευρά της Meghan να εκτιμήσει τις πολιτισμικές διαφορές και να δείξει σεβασμό για τον θεσμό και την οικογένεια της οποίας έγινε μέλος», δήλωσε η Lady Colin Campbell.

Υπήρχε συμφωνία να αναβληθεί η συνέντευξη του ζευγαριού σε περίπτωση θανάτου του πρίγκιπα Φίλιππου

Χαμός έχει επικρατήσει εδώ και αρκετές ημέρες με την συνέντευξη του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, όπου έκαναν απίστευτες αποκαλύψεις για το παλάτι. Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε, υπήρχε συμφωνία να αναβληθεί σε περίπτωση θανάτου του πρίγκιπα Φίλιππου.

Συγκεκριμένα, η συνέντευξη δεν θα προβαλλόταν την Κυριακή, 7 Ιανουαρίου από το CBS και την επόμενη Δευτέρα από το βρετανικό δίκτυο ITV, αν ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος, που εκείνη την περίοδο νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Λονδίνου, έφευγε από τη ζωή.

Η συνέντευξη είχε μαγνητοσκοπηθεί προτού ο βασιλικός σύζυγος μεταφερθεί για παρακολούθηση στο νοσοκομείο King Edward και ο βρετανικός Τύπος καλούσε τους Σάσεξ να την αναβάλλουν από σεβασμό στον παππού του Χάρι.

Μέγκαν Χάρι συνέντευξη Φίλιππος