Εκτός εαυτού η Σοφία Λεοντίτση - «Είναι η απόλυτη ξεφτίλα, ζεις και αναπνέεις μέσα από τις ζωές των άλλων»

«Απλά θα ντρεπόμουν»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εκτός εαυτού η Σοφία Λεοντίτση - «Είναι η απόλυτη ξεφτίλα, ζεις και αναπνέεις μέσα από τις ζωές των άλλων»

Έξω φρενών έγινε η Σοφία Λεοντίτση πριν από μερικές ώρες με την ίδια να ξεσπά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks έφτασε στα όριά της και δείχνει αρκετά ενοχλημένη με τον τρόπο που κάποιοι χρησιμοποιούν τα social media. Συγκεκριμένα, η ίδια ξέσπασε αναφορικά με αυτούς που σχολιάζουν αρνητικά τις αναρτήσεις βγάζοντας συμπεράσματα για τις ζωές τους.

Η ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση

“Αυτό που βλέπεις 10 δεύτερα από τη ζωή μας και έχεις άποψη και την εκφράζεις με σκ@@α στο στόμα σου, να το κοιτάξεις ανόητε άνθρωπε, που ζεις και αναπνέεις μέσα από τις ζωές των άλλων στο instagram.

Δε θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ και να καταδεχτώ να βρίσκεται το όνομά μου στα μηνύματα ή κάτω από φωτογραφίες κάποιων ανθρώπων, επιλέγοντας να επιπλήξω, να κριτικάρω για το τι κάνει και τι όχι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ, ΣΤΗ ΖΩΉ ΤΟΥ Ή ΤΟ ΒΡΑΚΊ ΤΟΥ.

Απλά θα ντρεπόμουν με το να χρησιμοποιώ έτσι το instagram μου. Είναι η απόλυτη ξεφτίλα και όσο δεν υπάρχουν κανονισμοί και όρια στα social media τόσο θα κατρακυλάμε”.

Εκτός εαυτού η Σοφία Λεοντίτση

Η Σοφία Λεοντίτση πέρασε από οντισιόν του House of Fame και την έκοψαν

Η Σοφία Λεοντίτση αποκάλυψε πως πέρασε οντισιόν για “House of Fame”, με την ίδια όμως τελικά να την απορρίπτουν!

Την Δευτέρα έκανε πρεμιέρα το νέο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, στο οποίο συμμετέχουν 17 άτομα και κυνηγούν το όνειρο τους στον χώρο της μουσικής.

Κάτι παρόμοιο φαίνεται να ήθελε να κάνει και η Σοφία, η οποία όμως τελικά δεν πέρασε στην επόμενη φάση, κάτι που θέλησε να μοιραστεί με μια ανάρτησή στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Σοφία έγραψε:

«Όταν πήγα στην οντισιόν του House Of Fame, πραγματικά καταχειροκροτήθηκα…. Έφυγα με την ελπίδα μου γεμάτη! Όταν στην πορεία ήρθε εκείνη η Πέμπτη που έμαθα ότι δεν πέρασαν, πρέπει να έκλαιγα 4 ώρες… Κάπου εκεί πρέπει να ήταν… Όταν τελικά βγήκε στον αέρα και το παρακολούθησα κατάλαβα ότι τελικά δεν ήταν για μένα.

Συμπέρασμα; Ο θεός κάτι σου παίρνει για να σου δώσει ίσως κάτι άλλος ίσης αξίας με αυτό που δικαιούσαι. Αυτό να θυμάστε πως ισχύει για όλα τα πράγματα της ζωής. Σήμερα πονάς για να είσαι ίσως πολύ ευτυχισμένος στο αύριο!».

 Σοφία Λεοντίτση πέρασε από οντισιόν του House of Fame και την έκοψαν