Άρτεμις Αστεριάδη: «Ο Λιβάνης θίχτηκε με το σχόλιo μου στο story για την Μαριαλένα και μου είπε να το κατεβάσω»

«Μου έγραψε "σβήστο αυτό δεν είναι ωραίο"»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άρτεμις Αστεριάδη: «Ο Λιβάνης θίχτηκε με το σχόλιo μου στο story για την Μαριαλένα και μου είπε να το κατεβάσω»

Το πρωί της Παρασκευής, η Άρτεμις Αστεριάδη μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Λιβάνη.

Η Άρτεμις Αστεριάδη που είναι κολλητή φίλη με τον Αλέξη Παππά, είπε αρχικά: «Ο Αλέξης Παππάς στο Survivor δεν έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο που ξέρω εγώ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κόβεται, τι ράβεται».

 Άρτεμις Αστεριάδη για Γιώργο Λιβάνη

Αμέσως μετά αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιβάνη, τον νυν σύντροφο της Μαριαλένας Ρουμελιώτη: «Ο Γιώργος Λιβάνης θίχτηκε με το σχόλιό μου, δεν καταλαβαίνω γιατί και μου έστειλε μήνυμα να το κατεβάσω, ότι δεν είναι σωστό για την κοπέλα και προφανώς δεν κατεβαίνει τίποτα από ό,τι ανεβαίνει στα story μου.

Σβήστο αγάπη μου αυτό, δεν είναι ωραίο νομίζω. Ό,τι θες εσύ», έγραφε το μήνυμα. Δεν απάντησα τίποτα. Το πουλάνε αυτό, τους συμφέρει όλους. Ακούστηκε και ο Γιώργος Λιβάνης, θέλοντας και μη». Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Λιβάνης έκανε unfollow τον Σάκη Κατσούλη!

Γιώργος Λιβάνης: "Δεν θα πήγαινα να τραγουδήσω στην ένωση του Survivor"

Μετά τα όσα έγιναν στο πάρτι της ένωσης στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή Ευτυχείτε αφού τα σχολίασε, πρόβαλε απόσπασμα από μια γρήγορη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Λιβάνης, ο νυν σύντροφος της Μαριαλένας, στην κάμερά τους.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιβάνη

Ευγενικός απάντησε σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν υπήρχε πρόταση για να τραγουδήσω στην ένωση του Survivor, και δεν θα το έκανα κιόλας. Δεν υπάρχει λόγος. Στηρίζω Μαριαλένα."

Αφού προβλήθηκε το βίντεο αυτό επικράτησε μια αναστάτωση σε πάνελ και παρουσιάστρια με την τελευταία να δηλώνει πως γνωρίζει πολύ καλά ότι ο τραγουδιστής είναι ενοχλημένος από τα όσα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο κι έχει σκοπό κατά την επιστροφή της Μαριαλένας να δώσει ένα τέλος στην ιστορία αυτή.