Survivor 4: Ο Γιώργος Λιβάνης έκανε unfollow τον Σάκη Κατσούλη στο instagram

Αυτό... δεν πήγε και πολύ καλά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο Γιώργος Λιβάνης έκανε unfollow τον Σάκη Κατσούλη στο instagram

Κι όσο στον Άγιο Δομίνικο σφάζονται ένα πραγματικό Survivor ζουν και στην Ελλάδα οι άνθρωποι που οι παίκτες άφησαν πίσω! Συγκεκριμένα, στο επίκεντρο βρίσκεται συνεχώς το όνομα του νυν της Μαριαλένας, Γιώργου Λιβάνη, ο οποίος όπως όλη η Ελλάδα παρακολουθεί το κορίτσι του να βρίσκεται σε μια παραλία 24ωρες επί πόσες ημέρες με τον πρώην της, Σάκη Κατσούλη.

Να τονίσουμε πως αυτοί οι τρεις γνωρίζονταν μεταξύ τους καιρό τώρα καθώς έμεναν στην ίδια γειτονιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε ο Γιώργος Λιβάνης δεν ακολουθεί στο instagram τον Σάκη Κατσούλη, ενώ ο Σάκης ακολουθεί αυτόν...

Το ρεπορτάζ με τις πληροφορίες για την κίνηση του Γιώργου Λιβάνη

Ήρθε σε επικοινωνία η Μαριαλένα με την μαμά της - Τι της είπε για τον Σάκη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, της παίκτριας των μπλε στο Survivor! Το Σαββατοκύριακο σας αποκαλύψαμε το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Μαριαλένα, το οποίο δεν γνώριζε ούτε η ίδια! Εδώ και μέρες η μητέρα της προσπαθούσε να επικοινωνήσει με την ίδια εξαιτίας ενός σοβαρού θέματος υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας της κοπέλας.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες έκαναν λόγο για σοβαρό πρόβλημα που πιθανόν να χρειαστεί εισαγωγή στο νοσοκομείο! Η μητέρα της Μαριαλένας λοιπόν προσπαθούσε για αρκετές συνεχόμενες ημέρες να έχει σε τηλεφωνική επαφή με την κόρη της!

Έπαιρνε και ξαναέπαιρνε τηλέφωνο στην παραγωγή ώστε να την αφήσουν να μιλήσει μαζί της, ωστόσο δεν την άφηναν και της έλεγαν πως η κόρη της έχει υπογράψει συμβόλαιο και πως ο μόνος τρόπος να έρθουν σε επαφή ήταν να στείλουν χαρτί... νοσοκομείου! Απίστευτο.

Με τα πολλά και μετά και τις πιέσεις από την διάσταση που πήρε το θέμα η παραγωγή αποφάσισε από μόνη της να επικοινωνήσει με την μητέρα της Μαριαλένας και να φέρει σε επαφή τις δύο γυναίκες! Στο τηλεφώνημα αυτό, πληροφορίες αναφέρουν, πως δεν μίλησαν μόνο για τον πατέρα της μικρής! Αναφέρθηκαν και στον... Σάκη Κατσούλη με την μητέρα της να της ζητάει να... Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr