Survivor 4 trailer 30/3: Ψυχολογικά καταρρακωμένος ο Ντάφυ - Βρίσκει παρηγοριά στον Αλέξη

Τα βάζει με τον Ηλία: "Ρε ύπουλε, κακιασμένε, ζηλιάρη άνθρωπε"

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 trailer 30/3: Ψυχολογικά καταρρακωμένος ο Ντάφυ - Βρίσκει παρηγοριά στον Αλέξη

Μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor που χτύπησε κόκκινο σε νούμερα τηλεθέασης το σημερινό 30/3 αναμένεται να εκτοξευθεί ακόμα πιο πάνω αφού στο trailer που κυκλοφόρησε πριν λίγο και μπορείτε να δείτε κι εσείς παρακάτω, ο Τριαντάφυλλος δείχνει πως δεν αντέχει άλλο ψυχολογικά με τις επιθέσεις που δέχεται!

Μετά την ένωση των ομάδων ήταν αναμενόμενο και σας το είχαμε γράψει και στο Youweekly.gr πως ο Ντάφυ θα βρει παρηγοριά στον Αλέξη Παππά ο οποίος κι αυτός είχε περιθωριοποιηθεί καιρό τώρα από τους Μπλε και είχε αποφασίσει να πορευτεί μόνος του.

Αυτό φαίνεται πως το είχαν καταλάβει οι παίκτες και των δυο ομάδων που εχθές έκαναν λόγο για χειραγώγηση του Ντάφυ από τον Αλέξη Παππά.

Στο σημερινό trailer, λοιπόν, βλέπουμε να υπάρχει μεγάλη ένταση στην παραλία κυρίως μεταξύ Ντάφυ και Ηλία που εχθές είχαν έναν μεγάλο τσακωμό! Η κόντρα φουντώνει και συνεχίζεται. Ο τραγουδιστής θα ξεσπάσει στο δάσος δίπλα στον Αλέξη και θα του πει πως αισθάνεται αδικία για όσα περνάει!

Βέβαια, εκτός από όσα γίνονται στην παραλία έχουμε και τον αγώνα της δεύτερης ασυλίας σήμερα! Από το πρωί σας έχουμε πει ποια ομάδα κερδίζει, αλλά και ποιοι είναι οι επόμενοι παίκτες που βγαίνουν στον τάκο μαζί με τον Τριαντάφυλλο!

Το σημερινό 30/3 trailer του Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!