Survivor 4 - Παύλος: «Στον προηγούμενο αγώνα ο Αλέξης μας έδινε οδηγίες για τον στόχο»

Το παρατήρησε και ο Τζέιμς και «ξεμπρόστιασε» τους συμπαίκτες του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Παύλος: «Στον προηγούμενο αγώνα ο Αλέξης μας έδινε οδηγίες για τον στόχο»

Η κλίκα της μπλε ομάδας βρέθηκε... στη σέντρα στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 από τον Τζέιμς Καφετζή, με τον ίδιο να επιτίθεται στον Σάκη Κατσούλη και τους υπόλοιπους, τονίζοντας πως στο προηγούμενο αγώνισμα όχι μόνο δε στήριξαν τον ίδιο και τους Νίκο-Άννα Μαρία, αλλά μάλιστα έδιναν οδηγίες στους «Κόκκινους».

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Ροδίτης αναφέρθηκε με ειρωνικό τρόπο στην πεντάδα, που δεν είχε αγωνιστεί στο προηγούμενο παιχνίδι, προκαλώντας την οργή του Ατζούν Ιλιτζαλί, ρωτώντας ουσιαστικά αν αυτή την φορά είχαν σκοπό να ενισχύσουν την ομάδα. Ο Σάκης του απάντησε, ότι τον προσβάλλει με αυτά που λέει και πρέπει να συμμορφωθεί μαζί με τον Νίκο στους κανόνες του συνόλου, σεβόμενοι την ομάδα.

Τότε, λοιπόν, ο Τζέιμς ανέφερε, ότι στο προηγούμενο αγώνισμα επάθλου η μπλε ομάδα έδινε οδηγίες στους «Κόκκινους» για το πώς θα κερδίσουν, ενώ τους... κατσάδιασαν για το γεγονός, ότι δεν αξιοποίησαν τα ματσαρίσματα. Το ακόμη χειρότερο για την κλίκα είναι, ότι τους επιβεβαίωσε ο αντίπαλος Παύλος Γαλακτερός, επισημαίνοντας πως το περιστατικό είναι αληθές και ότι ο Αλέξης έδινε οδηγίες στην ομάδα του.

Η αποκάλυψη του Παύλου και του Τζέιμς για το προηγούμενο αγώνισμα στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Θλιβερό να ακούγεται η λέξη “καρκίνωμα”»

"Καρκίνωμα" αποκάλεσε ο Αλέξης Παππάς την Άννα Μαρία Βέλλη μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4 και συγκεκριμένα πριν το party της ένωσης. Η αδερφή τους Τζέιμς Καφετζή μάλιστα, με τον εν λόγω χαρακτηρισμό έγινε έξαλλη και θέλησε να πάρει θέση.

Η Άμι Γιάμι όπως είναι γνωστή στο Youtube, έφερε πολλές αντιδράσεις λόγω μερικών συμπεριφορών της μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο φανατικοί του ριάλιτι το έφτασαν στα άκρα μιλώντας χυδαία προς το πρόσωπο της.

Η ομάδα του Πρωινού που σχολίασε το γεγονός με τον Αλέξη Παππά, έγιναν και εκείνοι έξαλλοι καθώς όπως δήλωσαν είναι ανεπίτρεπτο να γίνονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί.

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση της αδερφής του Τζέιμς Καφετζή, που πολύ σωστά μίλησε σε κείμενο που δημοσίευσε στο Instagram.