Τηλεθέαση 29/3: Αρχίζει να "τρέμει" το Survivor 4 - Το φτάνει το MasterChef 5

Που βρίσκονται οι Άγριες Μέλισσες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τηλεθέαση 29/3: Αρχίζει να

Άρχισε να "τρέμει" το Survivor 4, αφού το MasterChef 5 έχει ξεκινήσει να το φτάνει σε νούμερα τηλεθέασης, όσον αφορά πάντα το δυναμικό κοινό. Από την άλλη η επιτυχημένη σειρά Άγριες Μέλισσες, παραμένει σταθερή.

Μπορεί το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ να βρίσκεται στο θρόνο του από την πρώτη κιόλας ημέρα που ξεκίνησε να προβάλλεται, ωστόσο το ενδιαφέρον όπως φαίνεται αρχίζει να... πέφτει. Το ριάλιτι μαγειρικής του STAR σιγά σιγά ανεβαίνει σε νούμερα και πλέον βρίσκεται μια ανάσα μακριά από τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή του.

Συγκεκριμένα, χθες 29/3 το Survivor 4 σημείωσε 31%, ενώ από την άλλη το MasterChef 5 28,9%. Οι Άγριες Μέλισσες ωστόσο, 23,5%.

Prime time

  • ANT1: Ήλιος 15,7
  • ΑΝΤ1: Παρουσιάστε 10,1
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 23,5
  • STAR: MasterChef 5 28,9
  • ΣΚΑΙ: Survivor 31,0
  • Mega: Έξαψη 6,7
  • Mega: Στο παρά πέντε 3,2
  • OPEN: Ράδιο αρβύλα 22,3
  • OPEN: Ανταρκτική στα όρια του Αδύνατου 6,9
  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 8,1
  • ALPHA: Μην αρχίζεις την Μουρμούρα 8,5
  • ALPHA: Αγγελική 5,1

Τα highlights του Survivor 4 που το έκαναν να βγει νικητής στην prime time ζώνη

«Πλακώθηκαν» αμέσως μετά την ένωση Παππάς και Παπαδόπουλος

Έξαλλος ήταν ο Αλέξης Παππάς με τον Κώστα Παπαδόπουλο και την... τουρκική τουαλέτα που είχε φτιάξει στο σημείο, όπου είχε αρχικά στήσει για να κοιμάται μαζί με τον Τριαντάφυλλο, την εποχή της ομάδας των Διάσημων, στις αρχές του Survivor 4.

Υπενθυμίζεται, ότι στο πνεύμα μιας χιουμοριστικής κίνησης, ο ζαχαροπλάστης έφτιαξε αυτή την τουαλέτα στο συγκεκριμένο σημείο, θεωρώντας πως θα ήταν το ίδιο αστεία με το κάψιμο των παπουτσιών του Αλέξη από τον Τριαντάφυλλο. Στον τελευταίο, όμως, δεν άρεσε αυτή η κίνηση και, μάλλον, ούτε και στον πρώην και... ξανά νυν αδελφό του.

Το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης μετά την ένωση ξεκίνησε με προστριβές, που δείχνουν πως η συμβίωση της κόκκινης και της μπλε ομάδας μόνο εύκολη δε θα είναι. Αυτό φάνηκε από το εν λόγω επεισόδιο, όπου ο Αλέξης τα έβαλε με τον Κώστα για την τουαλέτα.

«Σε εκείνο το σημείο αφήσαμε πρώτη φορά το αίμα μας και ήμασταν αγκαλιά με τον Τριαντάφυλλο, που έκλαιγε για την οικογένεια και το γιο του. Βεβηλώνεις τις αναμνήσεις που δημιουργήσαμε», είπε έξαλλος, με τον Κώστα να θεωρεί πως το σκηνικό ήταν προσχεδιασμένο, για να στοχευθεί σε πιθανό συμβούλιο αποχώρησης.

Ντάφι για Ηλία - «Τι να το κάνω που είσαι καλός στους στόχους;»

Σε επίθεση εναντίον του Ηλία Μπόγδανου προχώρησε στο Survivor ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος «κατακεραύνωσε» το συμπαίκτη του λόγω της συμπεριφοράς του σε ένα περιστατικό, όπου ο τραγουδιστής συμμετείχε.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Αλέξης έγινε έξαλλος με την κίνηση του Κώστα να φτιάξει τουρκική τουαλέτα στο σημείο, όπου κοιμόταν μαζί με τον «Ντάφi» στην εποχή, όπου ήταν συμπαίκτες στους Διάσημους. Ο Ηλίας αντέδρασε διαφορετικά σε αυτό τον καβγά, καθώς άρχισε να γελά και να σχολιάζει το «ξεκατίνιασμα».

Το γεγονός αυτό νευρίασε τον Τριαντάφυλλο, που έριξε τα «πυρά» του στον Ηλία. «Τι να το κάνω ρε φίλε που είσαι καλός παίκτης, αν παίρνεις ποπ κορν, μαζεύεις την παρέα και γελάτε;», ήταν μια χαρακτηριστική του φράση, που έδειξε την ενόχλησή του.

Πήγαν να πιαστούν στα χέρια Παππάς - Παπαδόπουλος και τους χώρισε ο Σάκης

Πανικός επικράτησε στην παραλία των «Κόκκινων» λίγα μόνο λεπτά μετά την ένωση των δύο ομάδων στο Survivor 4 και τη μετακόμιση των «Μπλε», αφού ο Αλέξης και ο Τριαντάφυλλος κόντεψαν να έρθουν στα χέρια με τον Κώστα, προκαλώντας χάος.

Όλα άρχισαν, όταν ο ηθοποιός ενοχλήθηκε από την κίνηση του ζαχαροπλάστη να φτιάξει μια τουρκική τουαλέτα στο σημείο, όπου κοιμόταν μαζί με τον Τριαντάφυλλο στην εποχή των Διάσημων. Ο Αλέξης ήταν έξαλλος με τον αντίπαλό του και δεν το έκρυψε, χρησιμοποιώντας «βαριές» εκφράσεις εναντίον του, έχοντας και τη συμπαράσταση του «Ντάφυ».

Ο Κώστας επέμενε, ότι έκανε αυτή την κίνηση χιουμοριστικά, αλλά ο Αλέξης δεν ήθελε να τον ακούσει. Μετά τις αναφορές του στον Πόντο και στο λόγο, που ήταν άσχημη και για τον ίδιο του αντίπαλό του, λόγω της καταγωγής του, ο «μπλε» παίκτης κόντεψε να έρθει στα χέρια μαζί του.

Μέσα στο σκηνικό κόντεψε να... χωθεί και ο Τριαντάφυλλος, αλλά σε εκείνο το σημείο ο Σάκης Κατσούλης τους χώρισε. Οι τρεις τους, βέβαια, συνέχισαν τη λογομαχία, λέγοντας πως ο Κώστας τελείωσε από το παιχνίδι και καλώντας το κοινό να τον διώξει. Από την πλευρά του, ο τελευταίος θεώρησε το σκηνικό στημένο, ώστε να στοχοποιηθεί από τους δύο παίκτες.

Δισκοκήλη το πρόβλημα του Τριαντάφυλλου

Εξελίξεις υπάρχουν με την υγεία του Τριαντάφυλλου στο Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να τον ενημερώνει σχετικά με το ποιο είναι το πρόβλημα τραυματισμού, που αντιμετωπίζει, καθώς και το αν μπορεί να αγωνιστεί.

Λίγο πριν αρχίσει να ζητά εξηγήσεις για όσα συμβαίνουν στην παραλία, λίγο μετά την ένωση, με τους τσακωμούς να ξεκινούν από τα πρώτα κιόλας λεπτά, ο παρουσιαστής ανέφερε τη διάγνωση των «μεγαλογιατρών» του Αγίου Δομίνικου, εξηγώντας το λόγο που, εδώ και καιρό δεν μπορεί ο «Ντάφυ» να αγωνιστεί.

Συγκεκριμένα, επεσήμανε πως υποφέρει από δισκοκήλη, με τους γιατρούς όμως να θεωρούν πως η κατάσταση δεν είναι τόσο άσχημη και σε τρεις ημέρες θα είναι απόλυτα έτοιμος και μπορεί να αγωνιστεί άμεσα, αν εκείνος το αποφασίσει. Ο Τριαντάφυλλος δεν ξεκαθάρισε το τι θα έκανε τελικά, αλλά έμεινε στο ότι θα πραγματοποιήσει πρώτα ένα «ζέσταμα».

Ηλίας: «Ο Ντάφι μου είπε τη μέρα που τσακωθήκαμε ότι "έσκισα" το εισιτήριό μου για τον τελικό»

«Βόμβα» έριξε λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας για τον Τριαντάφυλλο ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος αναφέρθηκε σε μια προσπάθεια του συμπαίκτη του στο Survivor να τον προσεγγίσει, θεωρώντας πως θα φτάσει μέχρι τον τελικό.

Οι δύο παίκτες μοιάζει να έχουν τις διαφορές τους εσχάτως, με τον «Ντάφυ» να επιτίθεται στο συμπαίκτη του μπροστά στην κάμερα για την αντίδρασή του στο περιστατικό του Αλέξη με τον Κώστα. Ο Ηλίας δε θέλησε να ασχοληθεί με το θέμα, όταν τον ρώτησε ο Γιώργος Λιανός, ωστόσο ο συμπαίκτης του δεν τον άφησε σε ησυχία.

Ο Τριαντάφυλλος επαναλάμβανε διαρκώς, ότι ο Ηλίας και η υπόλοιπη ομάδα τον ειρωνεύεται για τα πάντα και ο τελευταίος, εκείνη τη στιγμή, έκανε την αποκάλυψη. «Ήρθε μια μέρα και μου είπε "Λιάκο, είσαι καλός παίκτης και πας για τελικό, αλλά με τον τρόπο σου πετάς το εισιτήριό σου". Αυτό είπε και σε άλλους έξι παίκτες», ανέφερε σε άλλο ένα περιστατικό, για το οποίο κατηγορείται ο «Ντάφυ» σε προσπάθεια να επηρεάσει τους συμπαίκτες του με κάποιο μέσο, θεωρώντας πως έχει ως «όπλο» την ψήφο του κοινού

Τζέιμς: «Άστους να μαλώνουν να βρούμε κι εμείς την ησυχία μας»

Μπορεί το επεισόδιο της Δευτέρας (29/3) στο Survivor να άρχισε με έντονους καβγάδες από τα πρώτα κιόλας λεπτά, αλλά ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης συνέχισαν... στον χαβά τους από το πάρτι της ένωσης, παρακολουθώντας το θέαμα και γελώντας με την ψυχή τους.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας πήγαν στην «κόκκινη» παραλία και οι εντάσεις δεν άργησαν να ξεκινήσουν, με πρωταγωνιστές τους Αλέξη Παππά και Κώστα Παπαδόπουλο που τσακώθηκαν... για μια τουρκική τουαλέτα. Σε αυτό το περιστατικό υπήρξαν παίκτες, που γελούσαν, όπως ο Ηλίας που τσάντισε με τη συμπεριφορά του τον Τριαντάφυλλο.

Δύο ακόμη παίκτες, που κάθονταν και γελούσαν, ήταν ο Τζέιμς και ο Νίκος, δείχνοντας έναν άλλο εαυτό, που διασκεδαστικό από την ημέρα του πάρτι της ένωσης. Οι δυο τους δεν κατανοούσαν το λόγο του τσακωμού, κάτι που επεσήμαναν στην κάμερα μαζί με το γεγονός, ότι οι καβγάδες άρχισαν πριν καν τελειώσει η μετακόμισή τους.

Οι μπλε πήραν την πρώτη ασυλία

Η μπλε ομάδα μετακόμισε στην παραλία της κόκκινης στο Survivor 4 και... της έκλεισε το σπίτι, αφού στο πρώτο αγώνισμα μετά το πάρτι της ένωσης ήταν εκείνη που επικράτησε, και μάλιστα με άνεση, με το τελικό σκορ να είναι 10-6.

Οι δύο ομάδες μπορεί να βρίσκονταν στο σημείο μετά τη ζάλη του πάρτι, με εκπλήξεις μάλιστα να υπάρχουν, καθώς ο Τριαντάφυλλος αποφάσισε να αγωνιστεί κανονικά πραγματοποιώντας ένα επικό «ζέσταμα». Τελικά, όμως, η συμμετοχή του ενδέχεται να επέδρασε αρνητικά, αφού σημείωσε τρεις ήττες.

Κάτι τέτοιο, βέβαια, ίσχυσε και για τη θεωρητικά δυνατή Καρολίνα, που επίσης σημείωσε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Σε κάθε περίπτωση, η μπλε ομάδα εμφανίστηκε πιο έτοιμη, παίρνοντας ασυλία και φαγητό, φέρνοντας έτσι σε δύσκολη θέση την κόκκινη, που πρέπει να ψηφίσει στο συμβούλιο.

Ο Παύλος Γαλακτερός κέρδισε την ατομική ασυλία

Η κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη, που ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα ασυλίας του Survivor, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να ψηφίσει στο συμβούλιο, αλλά αυτός που δεν μπορεί να ψηφιστεί είναι ο Παύλος Γαλακτερός, που πήρε την ατομική ασυλία.

Μετά την προηγούμενη νίκη της Νικολέτας Μαυρίδη, ο Παύλος παίρνει το έπαθλο, δείχνοντας τη δυναμική του ως παίκτης απέναντι στον «Κόρο» που κόντεψε να πάρει άλλη μια ατομική ασυλία. Στο κλασικό αγώνισμα ισορροπίας τα κατάφερε για ακόμη μια φορά και είναι υποχρεωμένος να υποδείξει τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Μεγάλο ενδιαφέρον, πάντως, θα έχει το ποιος θα είναι αυτός ο παίκτης, αν οι «Κόκκινοι» χάσουν και στο επόμενο αγώνισμα ασυλίας. Κι αυτό, γιατί οι στόχοι είναι ξεκάθαρα οι Τριαντάφυλλος και Μαριάνθη, οπότε σε ενδεχόμενη ήττα πρέπει να υποδειχθεί ένας παίκτης, ο οποίος προέρχεται από την υποομάδα των οκτώ παικτών, που την απαρτίζουν.

Από την επιλογή του Παύλου, πάντως, θα φανεί το κατά πόσο είναι συνδεδεμένος με αυτή την κλίκα, καθώς και τα δικά του κριτήρια επιλογής, παίρνοντας για πρώτη φορά μεγάλη ευθύνη στα χέρια του, φέρνοντας ενδεχομένως αναταράξεις στην παραλία.

Αλέξης για Τζέιμς: «Γιατί δεν λες ότι φοβάσαι και ότι ζηλεύεις που φέρνω νίκες;»

Μπορεί οι «Μπλε» να επικράτησαν στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, αλλά το «ξεκατίνιασμα» καλά κρατεί, καθώς στο συμβούλιο του νησιού έγινε μύλος μεταξύ όλων των παικτών, με πρωταγωνιστές τους Τζέιμς Καφετζή και Αλέξη Παππά.

Ο Γιώργος Λιανός, παρά την ήττα για τους «Κόκκινους», αποφάσισε να δώσει πρώτα το λόγο στους νικητές, με τον Αλέξη να δηλώνει ενοχλημένος με τη συμπεριφορά του Τζέιμς. Η ενόχληση αυτή εξηγείται στο γεγονός, ότι ο Ροδίτης άφησε μια «μπηχτή», λέγοντας πως ο Παππάς ήταν πολύ καλός στο στόχο, παίρνοντας και τον τελευταίο πόντο με τον Τριαντάφυλλο, καθώς το σχήμα του δίσκου έμοιαζε με «μπιφτέκι», καθώς «συνέχεια γυρίζει την μπιφτέκα».

Ο ηθοποιός έριξε τα «πυρά» του στον Τζέιμς, τονίζοντας πως φοβάται την κρίση του κόσμου, αφού πριν από το αγώνισμα είχε πει πως «εμένα και τον Νίκο μας καίει ο κ@λος μας». Ο Τζέιμς αρνήθηκε πως φοβάται, απαντώντας πως απλά ξέρει, ότι οι δυο τους θα ψηφιστούν σε περίπτωση ήττας και δεν τον αγχώνει η ετυμηγορία του κοινού.

Εκείνη τη στιγμή, ενωμένοι σε μια φωνή ο Αλέξης και ο Τριαντάφυλλος είπαν, ότι ο Τζέιμς ζηλεύει αγωνιστικά τον πρώτο, επειδή ήταν πολύ καλός στο αγώνισμα κι εκείνος δεν πήρε νίκη. Ο Αλέξης ξαναπήρε το λόγο, επιτιθέμενος ξανά στον Τζέιμς με το επιχείρημα, ότι δεν έχει καμία διάθεση μαζί με τον Νίκο, για να υπάρξει κάποια συνεννόηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Μπάρτζης: «Ο Σάκης κάθεται πίσω από τη Μαριαλένα και της λέει τι να πει»

«Βαριές» κουβέντες ανταλλάχθηκαν στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας, με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη, ειδικά, να υψώνουν τους τόνους.

Όλα ξεκίνησαν από τον καβγά του Αλέξη με τον Τζέιμς, με όλη την ομάδα να εμπλέκεται σε αυτό τον τσακωμό. Ο Σάκης και η Μαριαλένα «τρύπωσαν» στην κουβέντα και θέλησαν να λογομαχήσουν επίσης με τον Τζέιμς, τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι όσο και για τη συμβίωση, με τον Νίκο όμως να βγαίνει στην αντεπίθεση.

Ο αγρότης της μπλε ομάδας είπε στον Σάκη, ότι η Μαριαλένα μιλά κατόπιν συνεννόησης μαζί του και τον έκανε έξαλλο. «Άσε τις μαγκιές σε μένα και κοίτα με στα μάτια μια φορά», είπε σε εκείνο το σημείο, με αμφότερους να τσακώνονται και λίγο αργότερα για όσα έχουν κάνει ο Σάκης και ο Αλέξης στην παραλία, με τον πρώτο να κατηγορείται για προσέγγιση του Νίκου και το δεύτερο για εκβιασμό στην Άννα Μαρία.

«Εσύ που είσαι μάγκας για πες μας», του είπε ο Νίκος. «Ναι είμαι μάγκας», απάντησε ο Σάκης, για να τους διακόψει ο Γιώργος Λιανός.

Παππάς: «Ο Ηλίας ξέρει να κάνει μόνο τον Spiderman»

Σε επίθεση προς τον Ηλία Μπόγδανο προχώρησαν ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς στο συμβούλιο του Survivor 4 με τους δύο να τους κάνουν... έλεγχο για τον τρόπο, με τον οποίο πανηγυρίζει, αντικρούοντας έτσι τη δική του άποψη για όσα έγιναν στο προηγούμενο αγώνισμα επάθλου.

Όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στον Ηλία, εκείνος ανέφερε το τι έγινε σχετικά με τις κατηγορίες της μπλε ομάδας για τις οδηγίες της κλίκας στην κόκκινη. Ο «Ντάφυ» δεν τον άφησε να ολοκληρώσει και άμεσα επενέβη μαζί με τον Αλέξη, τονίζοντας πως τα γεγονότα δε συνέβησαν με τον τρόπο, που τα εξηγούσε.

Σε εκείνο το σημείο, ο Αλέξης είπε πως ο πανηγυρισμός του σαν του Spiderman, είναι «σαν πανηγυρισμός 5χρονου». Παράλληλα, πρόσθεσε πως «δεν ξέρω αν θα βρεις κοινό να ταυτιστεί μαζί σου».

Ασημακόπουλος: «Ο Τριαντάφυλλος συνεννοήθηκε με τον Αλέξη Παππά»

Ένταση υπήρξε ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, με τους δύο παίκτες να τσακώνονται για ακόμη μια φορά με αφορμή το αγώνισμα ασυλίας, όπου η ομάδα τους ηττήθηκε.

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στον Ασημακόπουλο κι εκείνος εξέφρασε την άποψη, ότι ο «Ντάφυ» δεν έπρεπε να αγωνιστεί, αφού δεν ήταν απολύτως υγιής, ενώ χάρισε και τρεις πόντους στην μπλε ομάδα. Ο τραγουδιστής απάντησε, ζητώντας του το λόγο που δεν ανέφερε και την Καρολίνα, η οποία επίσης έφερε τρεις ήττες.

«Τριαντάφυλλε, είσαι απλά ένας λαϊκιστής», ήταν η αντίδραση του Ασημακόπουλου, που παράλληλα κατηγόρησε το συμπαίκτη του πως ό,τι λέει, γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον Αλέξη Παππά.

Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται για ακόμη μια φορά σε δύσκολη θέση στο Survivor, καθώς τέθηκε εκ νέου στην κρίση του κοινού ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα.

Ο γνωστός τραγουδιστής για ακόμη μια φορά ξεχώρισε στο ριάλιτι επιβίωσης, με το επεισόδιο να σημαδεύεται από τη θέλησή του να αγωνιστεί, πραγματοποιώντας ένα επικό «ζέσταμα». Οι συμπαίκτες του, πάντως, δε συγκινήθηκαν ιδιαίτερα και τον ψήφισαν.

Με οκτώ ψήφους έναντι μίας του Ηλία και άλλης μίας του «Κόρο», ο «Ντάφυ» βγήκε... στον τάκο ξανά, πληρώνοντας την αγωνιστική του αδυναμία και τις εντάσεις στην παραλία, όπως εκείνη με τον Αλέξη Παππά και Κώστα Παπαδόπουλο.