Survivor 4 - Άννα Μαρία: «Ο Αλέξης ήθελε να του ζητήσω συγγνώμη για να μην με ψηφίσει η πεντάδα του»

Ο Αλέξης το είδε όμως λίγο διαφορετικά...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Άννα Μαρία: «Ο Αλέξης ήθελε να του ζητήσω συγγνώμη για να μην με ψηφίσει η πεντάδα του»

Φοβερές απειλές φέρεται να «εκτόξευσε» ο Αλέξης Παππάς στην Άννα Μαρία Βέλλη, με τη δεύτερη να αναφέρει πως ο συμπαίκτης της την προσέγγισε πριν το συμβούλιο του Survivor, ώστε να την εντάξει στην κλίκα που έχει δημιουργήσει μαζί με τον Σάκη.

Η πρώτη αναφορά έγινε στο συμβούλιο, με τον Νίκο Μπάρτζη να αποκαλύπτει τα πάντα για τη δράση του Σάκη και όχι μόνο. Ανάμεσα σε άλλα, είπε πως ο Αλέξης πρότεινε στην Άννα Μαρία να έρθει προς το μέρος του, τονίζοντάς της πως αυτός κινεί τα νήματα.

Survivor 4 Αλέξης Παππάς Άννας Μαρία

Η Βέλλη επιβεβαίωσε αυτά τα λεγόμενα του Νίκου, με τον Αλέξη όμως να απαντά πως τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει και η μόνη κουβέντα, που είχαν, αφορούσε απλά το τι θα ψηφίσει ο καθένας.

Οι «απειλές» του Αλέξη Παππά στην Άννα Μαρία πριν το συμβούλιο του Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Η Άννα Μαρία είναι υπεύθυνη για το "μαγείρεμα" στην ομάδα»

«Πυρά» εναντίον της Άννας Μαρίας Βέλλη, λίγο μετά την ανακοίνωσή της ως υποψήφιας προς αποχώρηση στο Survivor, έριξε ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος για ακόμη μια φορά έκανε αναφορές για την υποτιθέμενη ηθική της.

Ο γνωστός ηθοποιός πήρε το λόγο από τον Γιώργο Λιανό και επιτέθηκε άμεσα στην υποψήφια της μπλε ομάδας, λέγοντας ουσιαστικά πως το άξιζε, καθώς είναι αυτή, που «μαγειρεύει» τα πάντα από την εποχή της ομάδας των Διάσημων και μέχρι σήμερα, προκαλώντας εντάσεις.

Η Άννα Μαρία αντέδρασε λέγοντας, ότι ο Αλέξης επαναφέρει ένα θέμα, που υποτίθεται πως είχαν λύσει μεταξύ τους, ενώ πρόσθεσε πως της είχε πει να ζητήσει συγγνώμη, με σκοπό να αλλάξει η τελευταία ψηφοφορία, που την έβγαλε υποψήφια.