Survivor 4 - Νίκος: «Με πλησίασαν ο Σάκης και η Μαριαλένα γιατί με θεώρησαν ευάλωτο»

«Δεν τους ένοιαζε αν είμαι καλά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Νίκος: «Με πλησίασαν ο Σάκης και η Μαριαλένα γιατί με θεώρησαν ευάλωτο»

Σε αποκαλύψεις «βόμβα» προχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος αναφέρθηκε στον καβγά του με τον Σάκη στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor και την προσέγγιση, που του έκαναν ο δεύτερος και η Μαριαλένα.

Η πρώτη αναφορά για το θέμα έγινε στο συμβούλιο, όταν ο Νίκος είπε πως ο Σάκης ήρθε κοντά του, με σκοπό να τον απομακρύνει από την Άννα Μαρία, η οποία είναι υποψήφια προς αποχώρηση, και τον Τζέιμς, καθώς, όπως ισχυρίστηκε, πρόκειται για «κακά παιδιά».

Ο Νίκος δεν ενέδωσε στην πίεση του Σάκη, βάζοντας όμως στο κάδρο αυτή την φορά και τη Μαριαλένα, η οποία απάντησε πως δεν είχε τέτοιο σκοπό η προσέγγιση, δηλαδή να έρθει στην πλευρά της νέας κλίκας, αν και οι λεπτομέρειες του Μπάρτζη είναι αρκετά κατατοπιστικές.

Οι αποκαλύψεις του Νίκου Μπάρτζη για τον Σάκη και τη Μαριαλένα στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Κώστας για Μπάρτζη και Τζέιμς - «Το πίτμπουλ δεν πάει μακριά από το αφεντικό του»

Η κόκκινη ομάδα σχολίασε όσα έγιναν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, με τον Κώστα Παπαδόπουλο, μάλιστα, να μη διστάζει να επιτεθεί κατά του Νίκου Μπάρτζη, αποκαλώντας τον ως «πίτμπουλ του Τζέιμς».

Μια κουβέντα ανάμεσα στον Σάκη και τον Νίκο είχε αρκετή ένταση στο συμβούλιο, με το δεύτερο να αποκαλύπτει πως ο Κατσούλης τον πλησίασε, λέγοντάς του πως δε θα έπρεπε να κάνει παρέα με τον Καφετζή. Ο Σάκης, βέβαια, αρνήθηκε αυτό τον ισχυρισμό και τον αποκάλεσε ως ψεύτη.

Κώστας Παπαδόπουλος Μπάρτζης

Οι «Κόκκινοι» δεν άφησαν ασχολίαστο το περιστατικό και ο Κώστας βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τον Νίκο, αποκαλύπτοντας πως το γεγονός, που ανέφερε, έχει γίνει όντως προ 2-3 εβδομάδων, ενώ πρόσθεσε πως θα κάνει τα πάντα ως «πιστό πίτμπουλ του Τζέιμς».