Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κοκλώνης για Καμπουρέλη: «Θεώρησε πως την αρνητική δημοσιότητα, πρέπει να την εξαργυρώσει σε χρήματα»

«Ούρλιαζε στο τηλέφωνο! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πω την αλήθεια και να με φιμώσει η Τέτα»

Κοκλώνης για Καμπουρέλη: «Θεώρησε πως την αρνητική δημοσιότητα, πρέπει να την εξαργυρώσει σε χρήματα»
News 02.04.2021 13:25
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μετά τις απειλές της Τέτας Καμπουρέλη προς το γνωστό περιοδικό και την καταγγελία του Νίκο Κοκλώνη για εκβιασμό από την αισθητικό, ο εκδότης και τηλεοπτικός παραγωγός μίλησε στην εκπομπή T-Live, εξηγώντας τι έχει συμβεί.

«Εμείς, όπως κάθε βδομάδα, προσπαθούμε να βγάλουμε εξώφυλλα που να έχουν επικαιρότητα και να λένε την αλήθεια. Στο μίτινγκ για τα θέματα του περιοδικού, αποφασίσαμε ότι θα ασχοληθούμε με το θέμα της Τέτας Καμπουρέλη και του 58χρονου συζύγου της που εμπλέκεται στην υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό.

Η Τέτα έγραφε στο περιοδικό όσο ήταν στον όμιλο ΑΝΤ1 και αργότερα δύο φορές για εμάς και είχε άμεση επαφή με τον διευθυντή του περιοδικού, Νίκο Γεωργιάδη. Είχε κάνει μία συνέντευξη και μία φωτογράφιση παλιότερα, την οποία δεν την παίξαμε. Δεν την είχαμε στις προτεραιότητες. Μόλις συνέβη, λοιπόν, αυτό το θέμα, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με το θέμα και να πάρουμε δηλώσεις, αλλά και να το συνοδεύσουμε με το δικαστικό ρεπορτάζ. Αυτό έγινε. Στο εξώφυλλο ασχολούμαστε με την υπόθεση της Τέτας και όλα τα υπόλοιπα.

Χθες, το πρωί 7.45 βλέπω 5 αναπάντητες από το κινητό της Τέτας. Με παίρνει ο Νίκος Γεωργιάδης και μου λέει ότι έχουμε μεγάλο πρόβλημα και μας απειλεί η Τέτα, ζητώντας 50.000 ευρώ, θέλει να τα έχει στη 1 το μεσημέρι, αλλιώς θα φέρει τα κανάλια.

Κοκλώνης για Καμπουρέλη

Μέχρι να τελειώσω το μπάνιο μου – είχα σκοπό να την πάρω και τηλέφωνο, μου στέλνει το μήνυμα.

Η κ. Καμπουρέλη θεώρησε πως όλη αυτή η αρνητική δημοσιότητα που έχει πάρει, πρέπει να την εξαργυρώσει σε χρήματα. Είχε μια αντίστοιχη πρόταση από άλλο περιοδικό, όχι όμως γι’ αυτά τα λεφτά, θεώρησε ότι εγώ που ακούγεται ότι δίνω μεγάλα ποσά, θα πάρει τα 50.000 ευρώ. Όσο έχω στην κατοχή μου το περιοδικό ΟΚ!, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πω την αλήθεια και να με φιμώσει η Τέτα ή οποιοσδήποτε.

Είναι ο τρόπος που ζήτησε αυτό το ποσό. Ούρλιαζε στο τηλέφωνο του Νίκου Γεωργιάδη. Αφού έγιναν όλα αυτά, μου έστειλε μήνυμα και μου είπε ότι την έχει προσβάλει το τηλεοπτικό σποτ για το περιοδικό και ζητά απόσυρση για να μη φαίνεται ότι έδωσε συνέντευξη.

Είχε ενημερωθεί κι εκείνη και οι δικηγόροι της για το ρεπορτάζ και η φωτογράφιση έγινε εν γνώση της. Που κάναμε λάθος; Αν έχουμε φτάσει στο σημείο να απειλεί κάποιος τα περιοδικά, τι θα κάνουμε; Θα δίνουμε 50.000 στον καθένα για μία συνέντευξη;» είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Η Τέτα Καμπουρέλη δεν απείλησε ποτέ τον Νίκο Κοκλώνη»

Το πρωί της Παρασκευής, η Αθηναϊς Νέγκα μίλησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και μέσα σε όλα τοποθετήθηκε στο θέμα που έχει προκύψει από χθες ανάμεσα στον Νίκο Κοκλώνη και την Τέτα Καμπουρέλη.

Ο Νίκος Κοκλώνης δημοσίευσε μερικά μηνύματα στο οποία η αισθητικός εκβιάζει τον εκδότη του περιοδικού ΟΚ! με σκοπό να της καταθέσει 50.000 ευρώ στον λογαριασμό της για μία φωτογραφία που βρίσκεται στο νέο τεύχος.

Η Αθηναϊς Νέγκα θέλησε λοιπόν να τοποθετηθεί στο εν λόγω ζήτημα και δήλωσε πως είναι δικαίωμα του καθενός να μην θέλει να εμφανιστεί η φωτογραφία του σε κάποιο περιοδικό ενώ την ίδια στιγμή στάθηκε υπέρ της Τέτας που ζήτησε λεφτά για μια φωτογραφία από την οποία το περιοδικό αυτό θα λάβει έσοδα.

Στο τέλος της συζήτησης η Αθηναϊς Νέγκα επισήμανε πως η γνωστή αισθητικός δεν εκβιάζει ούτε απειλεί τον Νίκο Κοκλώνη. Το μόνο που του ζητά είναι χρήματα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τέτα Καμπουρέλη: «Χρεώνουν στον άνδρα μου την υπόθεση επειδή η θυρίδα του ήταν δίπλα σε αυτή που ανοίχτηκε»

Τέτα Καμπουρέλη: «Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου και να διαχειριστώ την κατάσταση»

Share