Μαίρη Μάτσα: Πότε θα γίνει η κηδεία της εικονολήπτριας και που

Το τελευταίο αντίο στην οπερατέρ του Γιώργου Παπαδάκη...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαίρη Μάτσα: Πότε θα γίνει η κηδεία της εικονολήπτριας και που

Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει παντού ο ξαφνικός θάνατος της οπερατέρ του Γιώργου Παπαδάκη, Μαίρης Μάτσα, το πρωί της Πέμπτης.

Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, μετά από ένα σοβαρό τροχαίο στην λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της Αγίας Παρασκευής, με την δυσάρεστη αυτή είδηση να την γνωστοποιεί βαθιά συγκινημένος ο Γιώργος Παπαδάκης μέσα από το Καλημέρα Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του T-live και της δημοσιογράφου Πόπης Παπαδοπούλου το μεσημέρι της Παρασκευής, η κηδεία της Μαίρης Μάτσα θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου Νέας Φιλαδέλφειας, στις 12.30 μ.μ.

Μαίρη Μάτσα κηδεία

Η συγκινητική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον θάνατο της Μαρίας Μάτσα

Ο ΑΝΤ1 εξέδωσε μία επίσημη ανακοίνωση για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της.

«Η οικογένεια του ΑΝΤ1 εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια ενός αγαπημένου της μέλους, της εικονολήπτριας Μαίρης Μάτσα.

Η τραγική είδηση του θανάτου της, σήμερα το πρωί, συγκλόνισε όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί της.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου ANTENNA Θοδωρής Μ. Κυριακού δήλωσε: «Καλό ταξίδι στη Μαίρη. Η σκέψη όλων μας είναι κοντά στους δικούς της ανθρώπους».

Ταυτόχρονα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση καθώς είχε συνεργαστεί μαζί της και τη γνώριζε καλά. Σοκαρίστηκε στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της και θέλησε να την αποχαιρετήσει δημόσια.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία της και έγραψε: «Και πάλι, όπως κι από τον γερανό, θα μας κοιτάς από ψηλά. Καλό ταξίδι υπέροχη Μαίρη».

Γρηγόρη Αρναούτογλου για θάνατο Μαίρης Μάτσα