Νίκος Ιωαννίδης - Άγριες Μέλισσες: «Πέθανα πολλές φορές και κάποια στιγμή ήμουν για ώρα πεθαμένος κάτω»

«Τα παιδιά που παίζουν και γυρίζουν σκηνές κάθε μέρα δεν είναι καθόλου απλό πράγμα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Ιωαννίδης - Άγριες Μέλισσες: «Πέθανα πολλές φορές και κάποια στιγμή ήμουν για ώρα πεθαμένος κάτω»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Νίκος Ιωαννίδης μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και τον Ισίδωρο Φίκαρη αναφορικά με τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες.

Ο ηθοποιός που συμμετείχε ως πατέρας του Μάνου Βόσκαρη αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην σειρά ενώ αποκάλυψε πως είχε κάνει δοκιμαστικά για αρκετούς ρόλους της σειράς.

Νίκος Ιωαννίδης - Άγριες Μέλισσες

Οι δηλώσεις του Νίκου Ιωαννίδη για την συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες

«Ήταν όλα τέλεια. Για τις Άγριες Μέλισσες είχα διάφορες προτάσεις για να μπω σε διάφορους ρόλους, κάτι όμως γινόταν και δεν μας ταίριαζε. Η σκηνή για το τέλος του Ρήγα Βόσκαρη έγινε αρκετές φορές. Το γυρίσαμε από τρεις πλευρές και με διάφορους τρόπους για να γίνει για να πετύχει η σκηνή. Πέθανα πολλές φορές και νομίζω κάποια στιγμή ήμουν για αρκετή ώρα... πεθαμένος κάτω.

Το λόγια των σεναρίων είναι το μεγάλο μου θέμα. Τα λόγια και μετά από τόσα χρόνια στη δουλειά, δυσκολεύομαι να τα μάθω, αλλά τα μαθαίνω. Στο θέατρο, έρχονται ηθοποιοί οι οποίοι στην δεύτερη - τρίτη πρόβα ξέρουν τα λόγια. Τα παιδιά που παίζουν και γυρίζουν σκηνές για το σίριαλ κάθε μέρα, δεν είναι καθόλου απλό πράγμα». Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Δούκα την αλήθεια για τον Νικηφόρο!

Σοκ στις Άγριες Μέλισσες - Η Πηνελόπη χάνει το παιδί

Το πρωί της Τρίτης, η εκπομπή Ευτυχείτε και ο Γιάννης Πουλόπουλος, έδωσαν ένα spoiler «φωτιά» για τις Άγριες Μέλισσες και την Πηνελόπη.

Το διαζύγιο Ασημίνας Νικηφόρου στις Άγριες Μέλισσες, είναι γεγονός και η ανακοίνωσή του πέφτει σα βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει τα λόγια του Νικηφόρου και προσπαθούν να τον αποτρέψουν. Εκείνος όμως είναι αμετάπειστος. Η Ελένη και η Δρόσω χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους γιατί νιώθουν ότι μετά τις εξελίξεις δεν θα ξαναδούν ποτέ τον μικρό Σέργιο.

Πάνω εκεί που η μοναχοκόρη των Σεβαστών φαίνεται επιτέλους να βρίσκει την ευτυχία στο πλευρό του εισαγγελέα και περιμένουν το πρώτο τους παιδί με λαχτάρα, η Πηνελόπη χάνει το παιδί.