Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Δούκα την αλήθεια για τον Νικηφόρο

Μαθαίνει τα πάντα για το σχέδιο που έκανε τη βιομηχανική ζώνη να καταρρεύσει

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Δούκα την αλήθεια για τον Νικηφόρο
TV24 01.04.2021 17:24
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μία σοκαριστική αποκάλυψη αναμένεται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες καθώς ο Μιλτιάδης θα μιλήσει στον Δούκα για τον ρόλο του Νικηφόρου στην κατάρρευση του σχεδίου της βιομηχανικής ζώνης.

Ο Δούκας ετοιμάζει ένα νέο σχέδιο το οποίο έχει να κάνει με τον συνεταιρισμό. Ο Νικηφόρος παίρνει το μέρος του αλλά ο Μιλτιάδης περνάει στην αντεπίθεση. Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος θα απαγορεύσει από την Ασημίνα να βλέπει τον Σέργιο.

Το spoiler του Πρωινού για τις Άγριες Μέλισσες

«Ο Δούκας θα αντιμετωπίσει πολύ μεγάλο πρόβλημα με τον συνεταιρισμό, καθώς βρίσκεται σε μια διαρκή πάλη με τους αγρότες. Ο Νικηφόρος, αυτή τη φορά, θα ταχτεί στο πλευρό του πατέρα του. Όμως, θα έρθει μια μεγάλη σύγκρουση μεταξύ του Δούκα και του Μιλτιάδη, των δύο αδελφών. Εκεί έρχεται μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη που θα γκρεμίσει στην κυριολεξία τον κόσμο του Δούκα.

Ο Μιλτιάδης του αποκαλύπτει πως ο Νικηφόρος ευθύνεται για το φιάσκο με την βιομηχανική ζώνη και όσα αποκαλύφθηκαν στη συνέχεια. Ο Δούκας μένει άναυδος, δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση, δεν ξέρει αν πρέπει να το πιστέψει αυτό ή όχι. Όμως, σε πρώτη φάση αποφασίζει να τηρήσει μια στάση αναμονής. Είναι οργισμένος, είναι έξαλλος με τον γιο του και αποφασίζει να ερευνήσει την υπόθεση. Δεν αργεί να έρθει μια πολύ μεγάλη νέα σύγκρουση μεταξύ πατέρα και του Νικηφόρου», είπε ο Αλέξης Μίχας.

Η Πηνελόπη νιώθει πόνους και η επίσκεψη στο γιατρό θα την αναστατώσει

Συγκλονιστικό είναι το σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, καθώς η Πηνελόπη η οποία κυοφορεί, θα νιώσει έντονους πόνους στην κοιλιά της και η επίσκεψη στο γιατρό, πρόκειται να την αναστατώσει.

Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος ν’ αποκλείσει την Ασημίνα από το παιδί και ούτε η Ελένη ούτε ο Λάμπρος καταφέρνουν να του αλλάξουν γνώμη. Η Δρόσω προτείνει στην Ασημίνα να διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια. Θα καταφέρουν να βάλουν τις διαφορές τους στην άκρη; Στο σπίτι των Σεβαστών υπάρχει μεγάλη αναστάτωση καθώς ο Σέργιος δεν δέχεται το διαζύγιο των γονιών του. Η Πηνελόπη νιώθει πόνους και η επίσκεψη στο γιατρό θα την αναστατώσει.

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις 1/4

Η προαγωγή του Προύσαλη φέρνει χαρά σε όλους ενώ ετοιμάζει το γάμο με τη Ρίζω. Η Ελένη φέρνει τις αδερφές της προ των ευθυνών τους και τις προτρέπει να πάρουν τη σωστή απόφαση για το μέλλον τους και το μέλλον του παιδιού.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor - τηλεθέαση 31/3: Πάλι πρώτο! Τι θέση πήραν στην prime time Μέλισσες και MasterChef

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Κωνσταντής ανακοινώνει στην Δρόσω να χωρίσουν

Share