Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Νικηφόρος απαγορεύει στην Ασημίνα να βλέπει τον μικρό Σέργιο

Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Νικηφόρος απαγορεύει στην Ασημίνα να βλέπει τον μικρό Σέργιο

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις που θα διαδραματιστούν στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, με τον Νικηφόρο να απαγορεύει στην Ασημίνα να βλέπει τον μικρό Σέργιο.

Αυτά θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες

Μετά την εξομολόγηση του Νικηφόρου στον Κωνσταντή ότι η Ασημίνα και η Δρόσω σκότωσαν μαζί με την Ελένη τον αδερφό τους, Σέργιο, έχουν έρθει τα πάνω κάτω στις Άγριες Μέλισσες. Ο Κωνσταντής μένει εμβρόντητος με όσα μαθαίνει και βρίσκεται σε δίλημμα. Να σταθεί στο πλευρό του αδερφού του και να ανοίξει πόλεμο κατά της Δρόσως και της Ασημίνας ή να παραμείνει στο πλευρό της γυναίκας που αγαπά.

Από τη μία δεν αντέχει να χάσει ακόμα μία φορά τη Δρόσω και από την άλλη τον πνίγουν οι ενοχές να αποκρύψει την Ελλάδα για τη δολοφονία του αδερφού του. Εν τω μεταξύ, ο Νικηφόρος συνεχίζει να οδηγεί στα άκρα την Ασημίνα με όπλο τον μικρό Σέργιο. Οι δύο αδερφές περιμένουν πως και πως την ημέρα που θα κρατήσουν ξανά στην αγκαλιά τους τον Σέργιο παρά τον πόλεμο που έχει ανοίξει ο Νικηφόρος. Κι ενώ το δικαστήριο αποφασίζει ο μικρός Σέργιος να βλέπει την Ασημίνα, ο Νικηφόρος δεν του το επιτρέπει. Στο μεταξύ, ο Κωνσταντής ανακοινώσει στην Δρόσω πως θέλει να χωρίσουν!

Άγριες Μέλισσες Spoiler

Τι θα δούμε σήμερα 1 Απρίλιου στις Άγριες Μέλισσες

Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος ν’ αποκλείσει την Ασημίνα από το παιδί και ούτε η Ελένη ούτε ο Λάμπρος καταφέρνουν να του αλλάξουν γνώμη. Η Δρόσω προτείνει στην Ασημίνα να διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια. Θα καταφέρουν να βάλουν τις διαφορές τους στην άκρη; Στο σπίτι των Σεβαστών υπάρχει μεγάλη αναστάτωση καθώς ο Σέργιος δεν δέχεται το διαζύγιο των γονιών του. Η Πηνελόπη νιώθει πόνους και η επίσκεψη στο γιατρό θα την αναστατώσει.

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις 1/4

Η προαγωγή του Προύσαλη φέρνει χαρά σε όλους ενώ ετοιμάζει το γάμο με τη Ρίζω. Η Ελένη φέρνει τις αδερφές της προ των ευθυνών τους και τις προτρέπει να πάρουν τη σωστή απόφαση για το μέλλον τους και το μέλλον του παιδιού.