Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Τέτα Καμπουρέλη: Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας για τον εκβιασμό της και τη μήνυση του Κοκλώνη

«Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος έχει τη δυνατότητα να γράψει και να κάνει αφιέρωμα για όποιον θέλει»

Τέτα Καμπουρέλη: Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας για τον εκβιασμό της και τη μήνυση του Κοκλώνη
News 02.04.2021 14:20
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ο δικηγόρος της Τέτας Καμπουρέλη και του συζύγου της, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και απάντησε σχετικά με την κόντρα της με τον Νίκο Κοκλώνη, τον εκβιασμό που σύμφωνα με τον παραγωγό έκανε και τη μήνυση του.

Συγκεκριμένα, η αισθητικός φέρεται να του ζήτησε 50.000 ευρώ μέσω γραπτών μηνυμάτων, προκειμένου να μη δημοσιευτούν φωτογραφίες της στο περιοδικό του, με τον Νίκο Κοκλώνη να απευθύνεται στο τμήμα εκβιαστών και να της κάνει καταγγελία.

«Δυστυχώς δεν έχουμε λάβει γνώση για την υπόθεση αυτή και εμείς ότι γνωρίζουμε από τα κανάλια και τα site. Μόλις έχουμε μια εικόνα για το τι έχει συμβεί και τι έχει ακολουθήσει από το διάλογο που έχει δημοσιευτεί, θα πάρουμε θέση και θα κάνουμε κάποια τοποθέτηση. Δεν γνωρίζουμε αν σε αυτά τα μηνύματα υπάρχει κάποια συνέχεια, αν είναι και άλλα πιο πριν.

Δεν έχουμε καμία επαφή με τη σύζυγο. Έχουμε αφοσιωθεί στην υπεράσπιση του συζύγου της. Για τη μήνυση δεν έχουμε καμία γνώση. Ό,τι έχουμε πληροφορεί από τα ρεπορτάζ. Αν υπάρχει εκβίαση και αν υπάρχει οτιδήποτε άλλο, πρέπει να μιλήσουμε και με την ίδια τη σύζυγο. Από την μεριά των υπερασπιστών δεν υπάρχει κάποια πρόθεση να τροφοδοτείται η επικαιρότητα με την υπόθεση του εντολέα μας.

Θα ενημερωθούμε για το τι έχει γίνει. Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος έχει τη δυνατότητα να γράψει και να κάνει αφιέρωμα για όποιον θέλει, αρκεί να μην είναι προσβλητικό, να μην είναι ψευδές και συκοφαντικό », είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος, Βασίλης Σερεμέτης.

Όσα αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης για την κόντρα με την Καμπουρέλη

«Εμείς, όπως κάθε βδομάδα, προσπαθούμε να βγάλουμε εξώφυλλα που να έχουν επικαιρότητα και να λένε την αλήθεια. Στο μίτινγκ για τα θέματα του περιοδικού, αποφασίσαμε ότι θα ασχοληθούμε με το θέμα της Τέτας Καμπουρέλη και του 58χρονου συζύγου της που εμπλέκεται στην υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό.

Η Τέτα έγραφε στο περιοδικό όσο ήταν στον όμιλο ΑΝΤ1 και αργότερα δύο φορές για εμάς και είχε άμεση επαφή με τον διευθυντή του περιοδικού, Νίκο Γεωργιάδη. Είχε κάνει μία συνέντευξη και μία φωτογράφιση παλιότερα, την οποία δεν την παίξαμε. Δεν την είχαμε στις προτεραιότητες. Μόλις συνέβη, λοιπόν, αυτό το θέμα, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με το θέμα και να πάρουμε δηλώσεις, αλλά και να το συνοδεύσουμε με το δικαστικό ρεπορτάζ. Αυτό έγινε. Στο εξώφυλλο ασχολούμαστε με την υπόθεση της Τέτας και όλα τα υπόλοιπα.

Χθες, το πρωί 7.45 βλέπω 5 αναπάντητες από το κινητό της Τέτας. Με παίρνει ο Νίκος Γεωργιάδης και μου λέει ότι έχουμε μεγάλο πρόβλημα και μας απειλεί η Τέτα, ζητώντας 50.000 ευρώ, θέλει να τα έχει στη 1 το μεσημέρι, αλλιώς θα φέρει τα κανάλια.

Κοκλώνης για Καμπουρέλη

Μέχρι να τελειώσω το μπάνιο μου – είχα σκοπό να την πάρω και τηλέφωνο, μου στέλνει το μήνυμα.

Η κ. Καμπουρέλη θεώρησε πως όλη αυτή η αρνητική δημοσιότητα που έχει πάρει, πρέπει να την εξαργυρώσει σε χρήματα. Είχε μια αντίστοιχη πρόταση από άλλο περιοδικό, όχι όμως γι’ αυτά τα λεφτά, θεώρησε ότι εγώ που ακούγεται ότι δίνω μεγάλα ποσά, θα πάρει τα 50.000 ευρώ. Όσο έχω στην κατοχή μου το περιοδικό ΟΚ!, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πω την αλήθεια και να με φιμώσει η Τέτα ή οποιοσδήποτε.

Είναι ο τρόπος που ζήτησε αυτό το ποσό. Ούρλιαζε στο τηλέφωνο του Νίκου Γεωργιάδη. Αφού έγιναν όλα αυτά, μου έστειλε μήνυμα και μου είπε ότι την έχει προσβάλει το τηλεοπτικό σποτ για το περιοδικό και ζητά απόσυρση για να μη φαίνεται ότι έδωσε συνέντευξη.

Είχε ενημερωθεί κι εκείνη και οι δικηγόροι της για το ρεπορτάζ και η φωτογράφιση έγινε εν γνώση της. Που κάναμε λάθος; Αν έχουμε φτάσει στο σημείο να απειλεί κάποιος τα περιοδικά, τι θα κάνουμε; Θα δίνουμε 50.000 στον καθένα για μία συνέντευξη;» είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τέτα Καμπουρέλη: «Χρεώνουν στον άνδρα μου την υπόθεση επειδή η θυρίδα του ήταν δίπλα σε αυτή που ανοίχτηκε»

Τέτα Καμπουρέλη: «Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου και να διαχειριστώ την κατάσταση»

Share