Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Έφτασα οριακά με το οξυγόνο μου, ένιωθα ότι θα πέσω κάτω από ασφυξία»

Με ζόρισε πολύ, ήταν μια οδυνηρή εμπειρία...»

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Έφτασα οριακά με το οξυγόνο μου, ένιωθα ότι θα πέσω κάτω από ασφυξία»
News 02.04.2021 14:43
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η Ματθίλδη Μαγγίρα παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο YFSF.

Η Ματθίλδη επισήμανε πόσο ενθουσιασμένη είναι με την επιστροφή του σόου μεταμφιέσεων ενώ την ίδια στιγμή τοποθετήθηκε και στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, αποκαλύπτοντας ένα δικό της περιστατικό.

Οι δηλώσεις τη Ματθίλδη Μαγγίρα για το YFSF και τις καταγγελίες

Το γεγονός ότι στο «All Star» συμμετέχουν οι καλύτεροι προσθέτει περισσότερο άγχος;

«Αυτό είναι το κινητήριο όχημα ή το drive. Το άγχος έρχεται με την προσωπική σου αναμέτρηση σε αυτό που καλείσαι να κάνεις! Η μεγάλη παράσταση έρχεται όταν ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλον! Αυτό το θεωρώ ευτυχές».

Τι σας δυσκολεύει περισσότερο σε μια μεταμόρφωση;

«Αυτό είναι ανάλογο με τον εκάστοτε χαρακτήρα. Σε άλλον δυσκολεύομαι να του μοιάσω εμφανισιακά… Το περπάτημα, το βλέμμα, η ενέργειά του, η φωνή του, μια λεπτομέρεια… Το ευχάριστο για μένα είναι ότι πάντα το ένα πρόσωπο διαφέρει από το άλλο και αυτό είναι το δώρο, η μοναδικότητα».

Με ποια μίμηση έχετε διασκεδάσει περισσότερο και με ποια όχι και τόσο;

«Διασκεδάζω με αυτή που διασκεδάζει το κοινό, όταν έχω αυτή τη μαγική επαφή. Εκείνη που με ζόρισε περισσότερο από όλες ήταν ο Τους. Έφτασα οριακά με το οξυγόνο μου, την αναπνοή μου… Ένιωθα ότι θα πέσω κάτω από ασφυξία. Οδυνηρή εμπειρία!»

Υπήρξε ποτέ συμπεριφορά που σας έφερε σε δύσκολη θέση και πώς το διαχειριστήκατε;

«Αρκετές φορές και με διαφορετικούς ανθρώπους, σε διαφορετικούς χώρους και χρόνους… Αν θέλουμε να το προσδιορίσουμε, ακόμα και τώρα συμβαίνει. Συνήθως το διαχειρίζομαι άμεσα. Αν υπάρχει η δυνατότητα, θέλω να το συζητήσω με τον άλλον, αλλιώς γνωρίζω ότι έχω να κάνω με τοξικό άνθρωπο, οπότε απομακρύνομαι. Αν δεν έχω την τελευταία επιλογή, ενεργοποιώ τον παρατηρητή μου, βγαίνω από το συναίσθημα».

Τα περιστατικά και οι καταγγελίες για κακοποίηση που βλέπουν το φως της δημοσιότητας πληθαίνουν. Άγγιξαν ακόμα και το «Face», με την περίπτωση του Κώστα Δόξα. Πώς βλέπετε όλο αυτό που συμβαίνει;

«Χαίρομαι που αποκαλύπτονται κοινωνικές καταστάσεις χρόνων. Εύχομαι να αλλάξουν πολλά πράγματα. Με προβληματίζει ότι αυτό το κύμα συμβαίνει και σε άλλες χώρες ταυτόχρονα».

Ματθίλδη Μαγγίρα για YFSF και καταγγελίες

«Το λαμόγιο ήταν ο έξυπνος και ο έντιμος ήταν ο βλάκας»

Το πρωί της Πέμπτης, η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε στο Πρωινό και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε και στα περιστατικά κακοποίησης στο χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής.

Η Ματθίλδη μίλησε επίσης και για την επιστροφή του Your Face Sounds Familiar αλλά και την συμμετοχή της στο φαντασμαγορικό αυτό μουσικό σόου.

Ματθίλδη Μαγγίρα για καταγγελίες

Αρχικά ανέφερε: «Για κάποιες περιπτώσεις κάτι είχα ακούσει, για άλλες εξεπλάγην να πω την αλήθεια. Δεν ήξερα. Χαίρομαι πολύ για όλο αυτό που γίνεται. Θεωρώ ότι είναι καλό να βγουν όλα στο φως. Ό,τι υπάρχει. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε μια νέα αρχή και να μπουν κάποια πράγματα σε νέα βάση και με όρια».

Και αμέσως μετά η Ματθίλφη πρόσθεσε: «Ο δικός μας χώρος είναι ισχυρός καθρέπτης της κοινωνίας μας. Ό,τι συμβαίνει σε εμάς αντικατοπτρίζει ό,τι συμβαίνει στην κοινωνία. Αρκετά χρόνια τώρα παρατηρούσα ότι η κοινωνία έχει ξεφύγει και δεν έχει όρια. Το λαμόγιο ήταν ο έξυπνος και ο έντιμος ήταν ο βλάκας. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Να θέσουμε όρια, αν θέλουμε να προχωρήσουμε στη ανθρωπότητα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκλόνισε η Ματθίλδη Μαγγίρα - «Έρχεσαι αντιμέτωπος με τα τέρατα σου»

Ματθίλδη Μαγγίρα: Έφυγε γιαουρτωμένη από την Φωλιά των Κου Κου - Τι συνέβη;

Share