The 2night Show: Το σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον «Εκατομμυριούχο»

Πέταξε την σπόντα του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night Show: Το σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον «Εκατομμυριούχο»

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μια ενδιαφέρουσα νύξη για το παιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;».

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης του Πάρι Θωμόπουλου στην εκπομπή The 2night Show, ο παρουσιαστής θέλησε να πετάξει μια σπόντα. Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό συζητιέται αρκετά το τηλεοπτικό του μέλλον, με το όνομα του να ακούγεται και για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αλλά και το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;».

Με αφορμή το αρχικό όνομα του ηθοποιού Πάρι Θωμόπουλο ως «Σταμάτη» ο Γρηγόρης τον ρώτησε αν στο φανάρι ο Σταμάτης ή ό Γρηγόρης είναι από πάνω: «Να μια ερώτηση για τα 50 εκατομμύρια του “Εκατομμυριούχου”: Ο Γρηγόρης ή ο Σταμάτης είναι πάνω; Εγώ βάζω ερωτήματα, κυρίες και κύριοι, εσείς θα απαντήσετε. Πενήντα εκατομμύρια είναι αυτά!» είπε χαρακτηριστικά.

Στο προηγούμενο the 2night show στο μεταξύ, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος έλυσαν τις διαφορές τους μπροστά στις κάμερες

Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη του Κωνσταντίνου Παντελίδη στο The 2night show, σειρά είχαν να κάτσουν στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Ανάμεσα στους δύο άνδρες φαίνεται ότι είχε δημιουργηθεί μια παρεξήγηση με αφορμή μια κριτική που είχε κάνει ο Θανάσης για τον Γρηγόρη, ωστόσο πολύ γλυκά και με πολύ χιούμορ, λύθηκε, χωρίς να δοθούν ιδιαίτερες εξηγήσεις.

«Είχα πει ότι ο τρόπος σου είναι παλιομοδίτικος, προβλέψιμος και ότι πιέζεις τον καλεσμένο για να βγάλεις είδηση», είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του απάντησε: «Κάνω πλάκα. Οι παρουσιαστές είναι άδικο να ρίχνουν το φταίξιμο στο ακουστικό για τις ερωτήσεις που κάνουν. Δεν με νοιάζει πλέον η γνώμη των άλλων. Κάποτε με στεναχωρούσε, αλλά κατάλαβα ότι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους».