Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μίκα Ιατρίδη, έγινε μαμά για δεύτερη φορά

Έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μίκα Ιατρίδη, έγινε μαμά για δεύτερη φορά

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η η βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Μίκα Ιατρίδη, φέρνοντας στον κόσμο την Τετάρτη ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η Μίκα Ιατρίδη γέννησε σε κλινική της Ρόδου και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της , Νίκος Παπαπαναγιώτου, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η ίδια μάλιστα δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο με το χεράκι του νεογέννητου γιου της ενώ μανούλα για τρίτη φορά έγινε και η ηθοποιός Χίλαρι Νταφ!

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μίκα Ιατρίδη, έγινε μαμά για δεύτερη φορά

Οι δηλώσεις της Μίκας Ιατρίδη για τον ερχομό του γιου της

Η βουλευτής είχε πει χαρακτηριστικά στη Realnews: «Ο γιος μας θα έρθει τον Απρίλιο και θα πάρει το όνομα του παππού του - Παναγιώτης. Η μητρότητα είναι ένα υπέροχο δώρο που, αν και έχω την ευλογία να βιώνω για δεύτερη φορά, είναι ξεχωριστό και εξίσου μοναδικό. Έρχεται στον κόσμο μια ζωή που θα αλλάξει τη δική μας ζωή, θα μας δώσει και θα πάρει αγάπη και θα συμπληρώσει την ευτυχία μας. Ανυπομονώ να τον κρατήσω στην αγκαλιά μου.

Για να είμαι ειλικρινής, προσπαθώ να κρατώ την οικογενειακή ζωή μου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος που σήμερα ανοίγω την καρδιά μου είναι γιατί θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε κάθε γυναίκα που νιώθει ανασφάλεια για το πώς θα ισορροπήσει καριέρα και οικογένεια. Να θυμάστε πως η ευτυχία στη ζωή είναι οι μικρές στιγμές και το σύνολό τους είναι το θετικό πρόσημο που θα βάλουμε στην τελική μας εσωτερική αξιολόγηση.

Μην αφήνετε καμία σκέψη να σταθεί εμπόδιο. Οι γυναίκες είμαστε μαχήτριες της ζωής και πάντα βρίσκουμε τον τρόπο να ισορροπούμε και στη δουλειά μας και στην προσωπική μας ζωή και στον ρόλο της μητέρας. Αυτή την πληρότητα που νιώθω τη νιώθω γιατί έχω όλους αυτούς τους ρόλους. Για να είμαι ειλικρινής, προσπαθώ να κρατώ την οικογενειακή ζωή μου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο λόγος που σήμερα ανοίγω την καρδιά μου είναι γιατί θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε κάθε γυναίκα που νιώθει ανασφάλεια για το πώς θα ισορροπήσει καριέρα και οικογένεια. Να θυμάστε πως η ευτυχία στη ζωή είναι οι μικρές στιγμές και το σύνολό τους είναι το θετικό πρόσημο που θα βάλουμε στην τελική μας εσωτερική αξιολόγηση. Μην αφήνετε καμία σκέψη να σταθεί εμπόδιο. Οι γυναίκες είμαστε μαχήτριες της ζωής και πάντα βρίσκουμε τον τρόπο να ισορροπούμε και στη δουλειά μας και στην προσωπική μας ζωή και στον ρόλο της μητέρας. Αυτή την πληρότητα που νιώθω τη νιώθω γιατί έχω όλους αυτούς τους ρόλους».