Άκης Πετρετζίκης: Έκανε πρωταπριλιάτικη φάρσα και ζήταγε να προσλάβει... δοκιμαστές φαγητών!

Προκάλεσε πανικό με την αγγελία που έβαλε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άκης Πετρετζίκης: Έκανε πρωταπριλιάτικη φάρσα και ζήταγε να προσλάβει... δοκιμαστές φαγητών!

Σε μια ξεκαρδιστική και πρωτότυπη φάρσα για τους διαδικτυακούς του φίλους προχώρησε χθες ο Άκης Πετρετζίκης με αφορμή την ημέρα της Πρωταπριλιάς.

Ο σπουδαίος σεφ που πρόκειται να γίνει μπαμπάς είναι αρκετά γνωστός για το χιούμορ του για αυτό και δημοσίευσε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια αγγελία για δουλειά προκειμένου να βρει άτομο για να δοκιμάζει φαγητά.

Φυσικά, η ανάρτηση αυτή προκάλεσε τον απόλυτο πανικό, με τον Άκη όμως να αποκαλύπτει τελικά πως πρόκειται να το κλασικό πρωταπριλιάτικο αστείο.

Η φάρσα του Άκη Πετρετζίκη

“Σου αρέσει να δοκιμάζεις οτιδήποτε σου βάζουν μπροστά σου; Μπορείς να το γυρίσεις εύκολα από μιλφέιγ σε πιτόγυρο; Έχεις ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο μόνο και μόνο για το φαγητό; Σου αρέσει το γκουρμέ αλλά και το βρώμικο; Χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου ως foodie και το μόνο που σκέφτεσαι είναι “Τι θα φάμε μετά;”

Tότε η ομάδα μου σε περιμένει! Ψάχνουμε δοκιμαστή φαγητών!

Δες την αγγελία στο link στο προφίλ μου και στείλε το βιογραφικό σου καθώς και τον λόγο που θες να γίνεις το αριστερό μου χέρι, στο dokimastis@akispetretzikis.com.

Άκης Πετρετζίκης πρωταπριλιάτικη φάρσα

Πριν λίγο καιρό στο μεταξύ, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου τον κατηγόρησε πως της έκλεψε μια συνταγή

Ενοχλημένη είναι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με συνάδελφο της σεφ, ο οποίος αντέγραψε την συνταγή της για την γαλατόπιτα Μάνης. Μπορεί η ίδια να μην έδωσε το όνομα του, ωστόσο σύμφωνα με το Πρωινό πρόκειται για τον Άκη Πετρετζίκη.

Μάλιστα, στον αέρα της εκπομπής έδωσαν και στοιχεία που αποδεικνύουν πως όντως ο νικητής του MasterChef που κάνει μεγάλη καριέρα έχει αντιγράφει το πιάτο της.