Άγριες Μέλισσες - Λιάγκας: «Ξέρω ποιο είναι το τέλος του Βόσκαρη»

«Η Σοφούλα θα αισθανθεί πολύ καλά και δικαιωμένη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες - Λιάγκας: «Ξέρω ποιο είναι το τέλος του Βόσκαρη»

Καλεσμένοι στο Πρωινό το πρωί της Παρασκευής ήταν η Βίκυ Διαμαντοπούλου και ο Νίκος Λεκάκης, δηλαδή η Σοφούλα και ο Άγγελος από τις Άγριες Μέλισσες. Πάνω στην κουβέντα τους, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως γνωρίζει ποιο θα είναι το τέλος του Βόσκαρη.

Η συζήτηση ξεκίνησε γύρω από την σοκαριστική σκηνή του ξυλοδαρμού της Σοφούλας, με την Βίκυ Διαμαντοπούλου να λέει: «Ήταν σοκαριστικό όταν είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη μετά το μακιγιάζ για τη σκηνή κακοποίησης από τον Βόσκαρη. Με βοήθησε πολύ όμως και για τον ρόλο. Δικαστικά θα ήθελα να πάρει ο Βόσκαρης αυτό που του αξίζει. Από εκεί και πέρα εντάξει, δεν μπορώ να ευχηθώ κάτι για κανέναν άνθρωπο. Η Σοφούλα θα ήθελε να ξεμπερδέψει με τον Βόσκαρη μια και καλή».

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τις Άγριες Μέλισσες

Αμέσως μετά την τοποθέτηση της Βίκυς Διαμαντοπούλου, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος είπε: «Εγώ ξέρω το τέλος του Βόσκαρη. Η Σοφούλα θα αισθανθεί πολύ καλά και δικαιωμένη».

Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Δούκα την αλήθεια για τον Νικηφόρο

Μία σοκαριστική αποκάλυψη αναμένεται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες καθώς ο Μιλτιάδης θα μιλήσει στον Δούκα για τον ρόλο του Νικηφόρου στην κατάρρευση του σχεδίου της βιομηχανικής ζώνης.

Ο Δούκας ετοιμάζει ένα νέο σχέδιο το οποίο έχει να κάνει με τον συνεταιρισμό. Ο Νικηφόρος παίρνει το μέρος του αλλά ο Μιλτιάδης περνάει στην αντεπίθεση. Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος θα απαγορεύσει από την Ασημίνα να βλέπει τον Σέργιο.

«Ο Δούκας θα αντιμετωπίσει πολύ μεγάλο πρόβλημα με τον συνεταιρισμό, καθώς βρίσκεται σε μια διαρκή πάλη με τους αγρότες. Ο Νικηφόρος, αυτή τη φορά, θα ταχτεί στο πλευρό του πατέρα του. Όμως, θα έρθει μια μεγάλη σύγκρουση μεταξύ του Δούκα και του Μιλτιάδη, των δύο αδελφών. Εκεί έρχεται μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη που θα γκρεμίσει στην κυριολεξία τον κόσμο του Δούκα.

Ο Μιλτιάδης του αποκαλύπτει πως ο Νικηφόρος ευθύνεται για το φιάσκο με την βιομηχανική ζώνη και όσα αποκαλύφθηκαν στη συνέχεια. Ο Δούκας μένει άναυδος, δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση, δεν ξέρει αν πρέπει να το πιστέψει αυτό ή όχι. Όμως, σε πρώτη φάση αποφασίζει να τηρήσει μια στάση αναμονής. Είναι οργισμένος, είναι έξαλλος με τον γιο του και αποφασίζει να ερευνήσει την υπόθεση. Δεν αργεί να έρθει μια πολύ μεγάλη νέα σύγκρουση μεταξύ πατέρα και του Νικηφόρου», είπε ο Αλέξης Μίχας.