Έγκυος στο έκτο της παιδί η ηθοποιός του Beverly Hills, Τόρι Σπέλινγκ

Μεγαλώνει ακόμη περισσότερο την οικογένειά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έγκυος στο έκτο της παιδί η ηθοποιός του Beverly Hills, Τόρι Σπέλινγκ

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για την αγαπημένη ηθοποιό που απολαύσαμε στην κλασσική αμερικάνικη σειρά, «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills», Τόρι Σπέλιγνκ μιας και ανακοίνωσε με μία ανάρτησή της στα social media πως είναι έγκυος στο έκτο της παιδί.

Η ηθοποιός είναι πλέον 47 ετών αλλά τίποτα δεν δείχνει να τη σταματά από τα να μεγαλώσει την οικογένειά της. Το μεγαλύτερο παιδί της, ο Liam γεννήθηκε το 2007 ενώ η τελευταία της εγκυμοσύνη ήταν το 2017 όταν ήρθε στον κόσμο ο Beau.

Κατά την τέταρτη εγκυμοσύνη της, η Σπέλινγκ βίωσε έναν πραγματικό «Γολγοθά» αφού αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και αναγκάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο για δέκα εβδομάδες. Την περίοδο αυτή μάλιστα, ο σύζυγός της Dean McDermott την απάτησε. Τα ευχάριστα νέα βέβαια έφτασαν και για την ελληνική showbiz, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι και η Ειρήνη Μερκούρη.

Η ανάρτηση της Τόρι Σπέλιγνκ για την εγκυμοσύνη της

Τόρι Σπέλινγκ εγκυμοσύνη

Λίγα λόγια για τη σειρά Χτυποκάρδια στο Beverly Hills που πρωταγωνιστούσε η Τόρι Σπέλινγκ

Το Χτυποκάρδια στο Beverly Hills (Beverly Hills, 90210) είναι η τηλεοπτική σειρά που αγαπήθηκε από εκατομμύρια εφήβους και όχι μόνο, καθώς προβλήθηκε σε περίπου 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Μια ολόκληρη γενιά παρακολούθησε για μια δεκαετία, τις περιπέτειες και τις ιστορίες μιας παρέας παιδιών με διαφορετικές προσωπικότητες, οικονομική και οικογενειακή κατάσταση, αλλά και κοινωνική θέση, στο κοσμικό Beverly Hills.

Beverly Hills Τόρι Σπέλινγκ

Κεντρικοί χαρακτήρες της σειράς είναι τα δίδυμα Brandon (Jason Priestley) και Brenda (Shannen Doherty) που με τους γονείς τους Jim (James Eckhouse) και Cindy (Carol Potter) μετακομίζουν από την Minneapolis στο Beverly Hills της California και καλούνται να προσαρμοστούν σε μια νέα πραγματικότητα, εντελώς διαφορετική από εκείνη που είχαν συνηθίσει. Πλέον παίζουν σε νέους κανόνες τους οποίους θα πρέπει να ακολουθήσουν προκειμένου να γίνουν αποδεκτοί από την μαθητική κοινωνία στην οποία ενσωματώνονται.