Έξαλλος ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα του Open - «Ανοίξτε τα σχολεία αύριο»

«Αφού έτσι κι αλλιώς ότι να ‘ναι γίνεται»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα του Open - «Ανοίξτε τα σχολεία αύριο»

Μέσα από το σημερινό Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης αποφάσισε να κάνει μία πολύ αυστηρή τοποθέτηση και αναφερόμενος στην κυβέρνηση ζήτησε να ανοίξουν άμεσα τα σχολεία καθώς είναι μεγάλη ανάγκη να επανέλθουν τα παιδιά στην κανονικότητά τους.

Λίγο μετά τη «δίκη» του Τριαντάφυλλου, ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε το σταδιακό άνοιγμα της αγοράς με αφορμή το άνοιγμα του λιανεμπορίου τη Δευτέρα.

Η τοποθέτηση του Αντώνη Κανάκη για τα σχολεία

«Και τώρα που είπες Γιάννη για σχολεία, ανοίξτε τα σχολεία! Ανοίξτε τα νηπιαγωγεία! Δεν μπορούμε με κανέναν τρόπο να αντικαταστήσουμε την μοναδική χρονική στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου που πέφτουν τα θεμέλια της κοινωνικοποίησης και της σχέσης του με το σχολείο. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα με τηλεκπαίδευση.

Ανοίξτε τα αύριο! Αφού έτσι κι αλλιώς ότι να ‘ναι γίνεται! Τα έχετε όλα κλειστά όταν τα κρούσματα είναι χαμηλά. Μόλις κρούσματα εκτοξεύονται, τα ανοίγετε όλα! Ε αφού γίνεται ότι να ‘ναι, ανοίξτε τα σχολεία τουλάχιστον ρε παιδιά. Φτάνει! Ανοίξτε τα τώρα.

Και επειδή γνωρίζουμε πόσοι πολιτικοί παρακολουθείτε αυτή την εκπομπή, να μην κάνουμε μόνο χαβαλέ. Ανοίξτε τα σχολεία. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

Αντώνης Κανάκης Ράδιο Αρβύλα

«Πρέπει να τελειώνει αυτή η νοοτροπία που έχει μείνει από τη Χούντα»

Ένα απίστευτο ξέσπασμα στον αέρα της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, έκανε ο Αντώνης Κανάκης, με αφορμή το τροχαίο έξω από τη Βουλή που κόστισε τη ζωή σε έναν 23χρονο.

Ο παρουσιαστής έκανε το δικό του σχόλιο ιδιαίτερα εκνευρισμένος για τη συμπεριφορά των αστυνομικών προς τον μάρτυρα του τροχαίου.

Αντώνης Κανάκης για την Αστυνομία

«Διώχνουν τον μάρτυρα. Το δεύτερο φαινόμενο που όλοι γνωρίζουμε σε αυτή τη χώρα είναι ένας ακόμα “επαγγελματίας” αστυνομικός να μιλάει λες και μιλάει κι εγώ δεν ξέρω σε ποιον. Πρέπει να τελειώνει αυτό το πράγμα! Θα απασφαλίσει κανένας πολίτης καμιά μέρα και άντε να γλιτώσει ο άνθρωπος από τη φυλακή.

Πρέπει να τελειώνει αυτή η νοοτροπία που έχει μείνει από τη Χούντα, από παλαιότερα, ότι έχει το δικαίωμα ένας δημόσιος λειτουργός να μιλάει άσχημα, να προσβάλλει, να βρίζει έναν Έλληνα πολίτη; Φτάνει! Είμαστε στο 2021! Ωριμάστε πια!».