Ράδιο Αρβύλα: «Δίκασαν» Τον Τριαντάφυλλο - «Είσαι για το "Αννίτα Κοίτα"»

Επικός σχολιασμός από την παρέα της Θεσσαλονίκης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ράδιο Αρβύλα: «Δίκασαν» Τον Τριαντάφυλλο - «Είσαι για το

Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο του «Ράδιο Αρβύλα», με την παρέα του Αντώνη Κανάκη να τον... γλεντά, λέγοντάς του πως η εκπομπή, που του αξίζει, είναι το «Αννίτα Κοίτα» μετά το Survivor.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής στο ριάλιτι επιβίωσης από την αρχή, ενώ τον τελευταίο καιρό η κόκκινη ομάδα έχει εκφράσει την πρόθεσή της να τον διώξει από την παραλία. Αυτό δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από την παρέα της Θεσσαλονίκης, που αφιέρωσε το σημερινό (30/3) γκάλοπ για χάρη του.

Έκανε, μάλιστα, δύο γκάλοπ και αμφότερα αφορούσαν το τι εκπομπή θα έπρεπε να κάνει γυρίζοντας από τον Άγιο Δομίνικο, όπου... δεν τον εκτιμούν. Το δίλημμα, στο δεύτερο γκάλοπ, ήταν ανάμεσα στο «Κυριακή στο χωριό» και το «Αννίτα Κοίτα», με το δεύτερο να κερδίζει στις λεπτομέρειες, ενώ επική ήταν και η διακωμώδηση στο «ζέσταμά» του στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας. Στο μεταξύ, ο Κανάκης εμφανίστηκε με πατερίτσες!

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Μου χρωστάνε διότι μέσω της διαμάχης μας, ο Τριαντάφυλλος βγήκε από την αφάνεια»

Το πρωί της Τρίτης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο, με τον οποίο πριν λίγους μήνες είχαν μια έντονη κόντρα.

Να υπενθυμίσουμε πως η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, μετά την αποχώρησή τους από το J2US, είχε κατηγορήσει τον τραγουδιστή για σωματική βία, κάτι που ο ίδιος ωστόσο αρνήθηκε.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Τριαντάφυλλο

Λίγους μήνες μετά το σκηνικό αυτό, και αφού τα ξανά βρήκαν, η Ευρυδίκη θέλησε να πετάξει ξανά το καρφί της και έτσι είπε. «Πιστεύω ότι η παραγωγή έχει πάρει χαμπάρι ότι ο Τριαντάφυλλος κάνει νούμερα γι’ αυτό τον κρατάνε. Δεν μπορώ να τον κρίνω δίκαια γιατί είχα μια εμπειρία μαζί του που δεν ήταν καλή.

Γράφτηκε ότι ο Τριαντάφυλλος και ο Ατζούν μου χρωστάνε διότι μέσω της διαμάχης μας βγήκε από την αφάνεια και του προτάθηκε να πάει στο Survivor με ένα πολύ καλό βδομαδιάτικο την ώρα που στον κύκλο του όλα είναι κλειστά. Δεν έπρεπε να φύγει η Άννα Μαρία, έπρεπε να φύγει ο Παππάς.

Ο χαρακτήρας που έχει βγάλει δεν μου αρέσει καθόλου. Ώρες ώρες με ανακατεύει. Έχει ασχημύνει στα μάτια μου από την ώρα που μπήκε στο παιχνίδι διότι τον είχα ένα μήνα στο Just και κάναμε και μετά παρέα. Δεν είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να κάνω παρέα μαζί του», κατέληξε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.