Αντώνης Σρόιτερ: «Έχω ακούσει ότι είμαι μασόνος, δολοφόνος, απατεώνας! Να είναι καλά»

«Απαντάς εκεί που αξίζει κι εκεί που λένε τα χειρότερα και συμφωνώ μαζί τους»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αντώνης Σρόιτερ: «Έχω ακούσει ότι είμαι μασόνος, δολοφόνος, απατεώνας! Να είναι καλά»

Ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark το βράδυ της Παρασκευής 2/4, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα υβριστικά σχόλια που δέχεται λόγω του ότι είναι δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

Η αποκάλυψη του Αντώνη Σρόιτερ για τα όσα έχει ακούσει

«Δίνω σημασία σε δικούς μου ανθρώπους στο ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον, που ξέρω ότι είναι straight και θα μου πούνε και την βλακεία μου.

Hate comments ακούω καθημερινά και τώρα είναι και της μόδας. Είναι η εποχή που οι δημοσιογράφοι κι οι παρουσιαστές είναι τα μέλη του συστήματος που πάνε να γκρεμίσουν τον κόσμο. Έχω ακούσει ό,τι μπορείς να φανταστείς.

Έχω ακούσει για εκατομμύρια ευρώ που αλλάζουν χέρια στους δημοσιογράφους, ότι είμαι μασόνος, δολοφόνος, απατεώνας κι ότι μπορείς να φανταστείς. Να είναι καλά. Απαντάς εκεί που αξίζει κι εκεί που λένε τα χειρότερα και συμφωνώ μαζί τους. Εκεί μπλοκάρει ο άλλος και μπαίνεις σε μια κουβέντα για να περάσει η ώρα».

Ωστόσο, έχετε δει τον Αντώνη Σρόιτερ να περπατάει σε σπασμένα γυαλιά για χάρη της εκπομπής του; Θα πάθετε πλάκα.

Λίγα λόγια για τον Αντώνη Σρόιτερ

Ο Αντώνης Σρόιτερ (Αθήνα, 11 Σεπτεμβρίου 1974) είναι Έλληνας δημοσιογράφος γερμανικής καταγωγής. Είναι απόφοιτος της Σχολής Αναβρύτων και του τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Απογευματινή ως ρεπόρτερ, το 1996 εργάστηκε στην εφημερίδα Ισοτιμία ως οικονομικός ρεπόρτερ αλλά και στο περιοδικό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το 2006 ανέλαβε αρχισυντάκτης του Πρώτου Θέματος και το 2008 έγινε σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του ALPHA. Από τον Μάρτιο του 2009 ανέλαβε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού σε ηλικία 34 ετών, τα ηνία του οποίου διατηρεί έως σήμερα.

Αντώνης Σρόιτερ after dark ΣΚΑΙ

Το 2017 παρέλαβε το δημοσιογραφικό βραβείο Μπότση για την αντικειμενική κάλυψη της ειδησεογραφίας και την ανάδειξη κοινωνικών ρεπορτάζ μέσα από το δελτίο ειδήσεων και την τηλεοπτική του εκπομπή "Αυτοψία". Από την 1η Ιανουαρίου 2014 μέχρι και τις 29 Ιουνίου 2020, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ήταν το πρώτο δελτίο σε τηλεθέαση από τα άλλα δελτία ιδιωτικών τηλεοπτικών δικτύων με πανελλήνια κάλυψη.