Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δάκρυσε η Σίσσυ Χρηστίδου - «Θα γίνω εγώ η νονά της κόρης της Κοντοβά»

Μεγάλη συγκίνηση με την κίνηση να υιοθετήσει παιδάκι από την Καμπάλα

Δάκρυσε η Σίσσυ Χρηστίδου - «Θα γίνω εγώ η νονά της κόρης της Κοντοβά»
News 03.04.2021 11:06
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση, ειδικά της Σίσσυς Χρηστίδου, στον αέρα της εκπομπής Έλα χαμογέλα, όταν σχολίασαν την είδηση πως η Χριστίνα Κοντοβά είναι ανάδοχη μητέρας ενός παιδιού από την Καμπάλα και σε λίγο καιρό θα το υιοθετήσει.

Η παρουσιάστρια είναι καλή φίλη με την Κοντοβά για αυτό και δάκρυσε μιλώντας για το θέμα. Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως εκείνη θα είναι η νονά του παιδιού όταν θα βαφτιστεί.

«Θέλω να πω ότι είναι συγκλονιστική μητέρα. Πιο μητέρα από πολλές μητέρες που έχουμε γεννήσει παιδιά. Η Χριστίνα για μένα είναι αδελφή μου, δεν είναι απλά φίλη μου. Αυτό το ταξίδι το έχω ζήσει μαζί της από τον σπόρο που γεννήθηκε μες στο μυαλό της.

Θέλω να σας πως ότι θα είμαι και νονά της Έιντα. Μας έχουν δέσει πάρα πολλά πράγματα. Μιλάω μαζί της συνέχεια όταν βρίσκεται εκεί. Και με την Έιντα φυσικά. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, γεμάτο χαρά και ζωή αυτό το κοριτσάκι. Είναι συγκλονιστικό το πώς έχει μεταμορφωθεί η Χριστίνα. Είναι λες και γεννήθηκε μια άλλη Χριστίνα. Η Χριστίνα είναι εκεί πολλές φορές μόνη της.

Περνάει πολύ χρόνο εκεί, μόνη της με αυτό το πλάσμα. Αυτό είναι που τη δένει. Είναι μια διαδικασία δύσκολη. Θα περάσει από επιτροπές και δικαστήριο. Είναι πάρα πολλές οικογένειες που κάνουν αυτή την προσπάθεια» είπε, μεταξύ άλλων, η Σίσσυ Χρηστίδου.

Από την πλευρά του ο Παύλος Σταματόπουλος, είπε πως έχει αφήσει τα πάντα στην Ελλάδα για να μείνει εκεί κοντά στη μικρή και να δεθεί με το κοριτσάκι.

Η ανάρτηση της Κοντοβά για το παιδάκι που θα υιοθετήσει

«Adopting Ada. Τους τελευταίους μήνες ζω στην Ουγκάντα, εκτός απο λίγες εβδομάδες που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Ζω στην Καμπάλα για το κοριτσάκι που κρατώ στην αγκαλιά μου, για την οποία αυτή τη στιγμή είμαι ανάδοχη μητέρα εως ότου την υιοθετήσω. Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου ένα χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου....

Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς γεννήθηκε η επιθυμία μου να υιοθετήσω και δεν έχει σημασία. Έγινε όμως σκοπός μέσα απο τα ταξίδια μου στην Αφρική με την ActionAid (που δεν έχει καμία σχέση με υιοθεσίες αλλά έτσι ήρθα σε επαφή με την Αφρική και την αγάπησα) και μετά απο μια σειρά γεγονότων τον Φεβρουάριο του 2020 βρέθηκα στα γραφεία της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για να ξεκινήσω τον φάκελο μου και την διαδικασία αξιολόγησης μου για υιοθεσία.

Ο φάκελος έφτασε στην Ουγκάντα το περασμένο καλοκαίρι και μπήκα σε λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα. Λίγο καιρό μετά μπήκε στην ζωή μου η Έιντα. Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες κατα τους οποίους θα πρέπει να μένω κυρίως στη χώρα.

Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής θα προχωρήσω σε επίσημη υιοθεσία. Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί... στην άλλη άκρη της γραμμής... Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα.

Στην Ουγκάντα αυτή την στιγμή βρίσκονται στην ίδια διαδικασία περίπου 20 οικογένειες Ελλήνων

Σε αυτό τα «ταξίδι», από την αρχή, είναι δίπλα μας ο Τζώνη @jkalimeris», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Χριστίνα Κοντοβά.

Χριστίνα Κοντοβά υιοθεσία

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χριστίνα Κοντοβά - Τζώνη Καλημέρης: Απολαμβάνουν ξανά την ελευθερία τους μετά την καραντίνα - Δείτε που πήγαν

Πυρ και μανία έγινε η Χριστίνα Κοντοβά - Τι συνέβη;

Share