MEGA: Σε αυτή την ζώνη θα κάνει εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη

Την αποκάλυψη έκανε ο Τόνι Σφήνος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MEGA: Σε αυτή την ζώνη θα κάνει εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη

Στην τηλεόραση επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη, κάνοντας την επιστροφή της μέσα από το MEGA. Μάλιστα, έγινε γνωστή και η ζώνη που θα κάνει εκπομπή η λαμπερή παρουσιάστρια.

«Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο MEGA. Οι διαπραγματεύσεις γίνονται περίπου εδώ και ένα μήνα. Τις τελευταίες ημέρες οι διαπραγματεύσεις γίνονται με τον δικηγόρο της Ελένης Μενεγάκη, γιατί στο τέλος είναι το συμβόλαιο.

Το συμβόλαιο είναι τουλάχιστον για δύο έτη. Δεν έχει υπογραφεί ακόμα αλλά υπάρχει η δυνατότητα για 2+2. Δεν έχει πέσει η υπογραφή, εκκρεμεί ακόμα η ζώνη, δηλαδή αν θα είναι πρωί ή μεσημέρι. Το δικό μας ρεπορτάζ λέει ότι θα είναι μεσημεριανή ζώνη. Και δεν ξεκινάει τον Οκτώβρη αλλά το Σεπτέμβρη», αποκαλύφθηκε αρχικά από μέσα από το Ευτυχείτε.

Αυτή την ζώνη θα παρουσιάζει στο MEGA η Ελένη Μενεγάκη

Ο Τόνι Σφήνος που παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι στο MEGA, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και ρωτήθηκε για την Ελένη Μενεγάκη και την επιστροφή της στην τηλεόραση.

«Μου είπαν ένα μεσημέρι ότι θα έρθει η Ελένη, ρώτησα τι ώρα, μου απάντησαν μάλλον μεσημέρι και έδωσα το ok. Χωράνε ένας βασιλιάς και μια βασίλισσα σε ένα κανάλι γιατί είναι διαφορετικού γένους. Η φιλοξενία της Ελένης στην εκπομπή της ήταν άψογη. Εγώ δεν θα μπορούσα να συμμετέχω σε μια τέτοια εκπομπή γιατί δεν είμαι αυτού του ύφους. Η Ελένη είναι ένας ζεστός άνθρωπος», είπε με χιούμορ ο παρουσιαστής.

Τι απαντά ο Γκουντάρας στο ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα σε όλα ρώτησε τον Γρηγόρη Γκουντάρας αν θα συνεργαζόταν ξανά με την Ελένη Μενεγάκη, με τον ίδιο να απαντά: «Αν δεν γινόταν η συνάντηση (στην τελευταία εκπομπή) δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία. Από αυτή τη συνάντηση και μετά κατάλαβα ότι όλα είναι δουλειά.

Πρέπει να βγαίνουν πάντα στην άκρη οι συναισθηματισμοί και να βάζεις πάντα κάτω την πρόταση, όποια και αν αυτή είναι και να δεις αν σε συμφέρει. Μέχρι αυτή τη συνάντηση ήμουν πάνω σε ένα συννεφάκι και δεν τα έβλεπα όλα σαν δουλειά. Τώρα πλέον αντιλαμβάνομαι και καταλαβαίνω ότι είναι η δουλειά σου και πρέπει να κουβεντιάζεις όλα.».