Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε πως έκανε εξωσωματική για να μείνει έγκυος

Παραχωρεί την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε πως έκανε εξωσωματική για να μείνει έγκυος

Η Χριστίνα Μπόμπα παραχωρεί την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και αποκαλύπτει πως έκανε εξωσωματική.

Η πανέμορφη σύζυγός του Σάκη Τανιμανίδη είναι έγκυος σε δίδυμα και βρίσκεται ήδη στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, με το ζευγάρι δηλώνει συνεχώς πόσο πολύ ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά τα κοριτσάκια τους.

Την Τετάρτη που μας έρχεται η Χριστίνα κάθεται στον καναπέ της Ελεονώρας Μελέτη και αποκαλύπτει στα Μεσάνυχτα τα πάντα για την εγκυμοσύνη της. Θα αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να φτάσει στη σύλληψη ενώ εξομολογείται για πρώτη φόρα ότι έκανε εξωσωματική για να μείνει έγκυος.

Χαρακτηριστικά, η Χριστίνα Μπόμπα λέει: «Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο.».

Χριστίνα Μπόμπα: Η αποκάλυψη για τις αποτυχημένες προσπάθειες εγκυμοσύνης - «Μετά από 2-3 χρόνια απογοητεύσεων»

Η Χριστίνα Μπόμπα στο προφίλ της στο Instagram, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Μεταξύ άλλων, η εγκυμονούσα αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος.

Συγκεκριμένα, δε δίστασε να αποκαλύψει πως με τον Σάκη Τανιμανίδη προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί εδώ και 2-3 χρόνια.

«Αυτή η φωτογραφία είναι από την ημέρα που μάθαμε τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής μας μετά από 2-3 χρόνια απογοητεύσεων. Για πολλούς από εμάς ο δρόμος για το μεγαλύτερο όνειρο, να γίνουμε γονείς, δεν είναι εύκολος. Αλλά θέλει πίστη και να μην απογοητευόμαστε.», έγραψε, ενώ θέλουν να κάνουν και άλλα παιδάκια.

Χριστίνα Μπόμπα αποτυχημένη εγκυμοσύνη