Σου-Κου Family: Βαλάντης και Χάρης Βαρθακούρης λύνουν on air την παρεξήγηση τους

Έλαβε άραγε τέλος αυτή η κόντρα;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σου-Κου Family: Βαλάντης και Χάρης Βαρθακούρης λύνουν on air την παρεξήγηση τους

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Βαλάντης βρέθηκε καλεσμένος στο Σου Κου Family και μεταξύ άλλων έλυσε και την κόντρα του με τον Χάρη Βαρθακούρη.

Ο γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε για μερικές δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν και αφορούσαν τον Γιάννη Πάριο. Ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει ενώπιον όλων τι ακριβώς εννοούσε καθώς παρερμηνεύθηκαν τα λεγόμενα του ενώ πριν μερικές μέρες είχε αναφερθεί και στο bullying που είχε δεχτεί στο παρελθόν.

Οι δηλώσεις του Βαλάντη και το ξεκαθάρισμα με τον Χάρη Βαρθακούρη

«Κάποιες φορές λέμε την άποψή μας γρήγορα και φωναχτά και περιμένουμε ο άλλος να καταλάβει τι είχαμε στο μυαλό μας. Χρεώθηκα και με τον μπαμπά του Χάρη. Με ρώτησε από περιοδικό ο δημοσιογράφος πότε θα σταματήσω να τραγουδώ και του είπα στα 50 κι ότι δεν ακούω πια να τραγουδούν καλλιτέχνες μεγαλύτερης ηλικίας. Ο Πάριος είναι ο μεγαλύτερος τραγουδιστής αλλά με τα χρόνια ακούω λαθάκια.

Τον Γιάννη Πάριο δεν μπορείτε να τον βάζετε 65 χρονών να τραγουδά στο Μέγαρο. Θεώρησα ότι δεν έγινε καλή δουλειά. Πρέπει αναγκαστικά να ακούω; Θέλω να ακούω τον Πάριο, όπως τον είχα στο μυαλό μου”.

Η Αντελίνα από την μεριά της διαφώνησε με το σκεπτικό του υποστηρίζοντας πως ότι πλέον τραγουδούν και αυτοί που δεν έχουν τόσο ταλέντο, κάτι με το οποίο ο Βαλάντης δείχνει να διαφωνεί.

Από την άλλη, ο Χάρης δήλωσε πως πράγματι ενοχλήθηκε και πως τέτοιες απόψεις καλύτερα να τις κρατάμε για εμάς ενώ ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στάθηκε στην ψυχή ενός καλλιτέχνη και όχι στα λάθη του.

Στο μεταξύ, ο Χάρης Βαρθακούρης ξέσπασε μέσω μιας ανάρτησης του

Ο Χάρης Βαρθακούρης προχώρησε σε μια οργισμένη ανάρτηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook με αφορμή τα σχόλια μερικών θαυμαστών του πατέρα του, Γιάννη Πάριου.

Με αφορμή μία συνέντευξη που παραχώρησε ο Κώστας Αρζόγλου στο «Σου Κου Family» και στην δήλωση του πως ο γιος του έχει πολλά χρόνια να τον επισκεφτεί στο θέατρο, ο τραγουδιστής είχε αναφέρει πως ούτε εκείνος ακούει τα τραγούδια του πατέρα του, γιατί εντοπίζει λάθη.

Η δήλωσε αυτή εκνεύρισε πολλούς θαυμαστές του πατέρα του, Γιάννη Πάριου, οι οποίοι δεν δίστασαν να του επιτεθούν κάτι που εξόργισε τον Χάρη Βαρθακούρη και τον ώθησε να προχωρήσει σε μια οργισμένη ανάρτηση:

«Παιδιά με συγχωρείτε, αλλά υπάρχει κόσμος που είναι πανηλίθιος και δεν αντέχω να το αγνοήσω αυτό τώρα.

Είπα σήμερα στην εκπομπή, με αφορμή κάτι που είπε ο Κώστας Αρζόγλου για το γιο του, ότι δεν πάει να τον δει στο θέατρο, ότι τον καταλαβαίνω....

Εξήγησα πως ούτε κι εγώ πάω να ακούσω τον πατέρα μου γιατί στέκομαι μόνο στα λάθη. Τι εννοώ με αυτό;

Μπορεί να γίνει ένα λάθος στην ορχήστρα, μπορεί να του ξεφύγει μια κατάληξη, οτιδήποτε. Κι αυτό με εμποδίζει να τον απολαύσω ή να διασκεδάσω. Έχω την έγνοια του δηλαδή!! Τον νοιάζομαι πιο πολύ από όλους εκεί μέσα!!!!! Και ακούω λάθη ΑΝ κι ΕΦΟΣΟΝ γίνουν!

Είπα κατά τον ίδιο τρόπο ότι δεν με βλέπω ούτε στην τηλεόραση (ούτε ακούω τα τραγούδια μου)... ΔΙΟΤΙ, ΠΑΛΙ, ΕΝΤΟΠΙΖΩ ΛΑΘΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ή ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ.
Και σε ένα γκρουπ «θαυμαστών» του πατέρα μου σπεύδουν να με ξεφτιλίσουν!!

Εμένα που αφενός είμαι αίμα του και που δεν έχει υπάρξει φορά που δεν έχω πει παντού ότι ο πατέρας μου ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι ο καλύτερος Έλληνας τραγουδιστής στην ιστορία!!
Δηλαδή με δυσκολία κρατιέμαι να μην αναφέρω τη λέξη «μνημόνια»!!!

Πρέπει να είσαι το λιγότερo βλάκας και «περιορισμένης ευθύνης» για να πιστέψεις ότι εγώ είπα πως «δεν πάω να ακούσω τον πατέρα μου επειδή ακούω μόνο λάθη».
Αυτό τον τίτλο έβαλαν!!!!

Δηλαδή τι;;

ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΕΝΑ;;

ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΚΑΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΡΕ!».

Χάρης Βαρθακούρης οργισμένη ανάρτηση