Άγγελος Λάτσιος: Ξεκίνησε τα μπάνια στην θάλασσα - Η τρυφερή φωτογραφία με την κοπέλα του

Φουλ ερωτευμένο το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγγελος Λάτσιος: Ξεκίνησε τα μπάνια στην θάλασσα - Η τρυφερή φωτογραφία με την κοπέλα του

Τα μπάνια φαίνεται πως ξεκίνησε ήδη ο Άγγελος Λάτσιος, με τον ίδιο να δημοσιεύει μερικές τρυφερές φωτογραφίες από την θάλασσα αγκαλιά με την κοπέλα του.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο γιος της Ελένης Μενέγακη εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό αλλά τις διαδημοτικές μετακινήσεις και έτσι απόλαυσε μια βόλτα στην παραλία.

Ο Άγγελος λοιπόν φόρεσε το μαγιό του, πήρε την κοπέλα του και βούτηξαν στην θάλασσα! Φυσικά δεν παρέλειψαν να αποθανατίσουν αυτήν την στιγμή και μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στο Instagram. Πριν μερικές μέρες στο μεταξύ, ο Άγγελος ευχήθηκε στην μικρή Μαρίνα για τα γενέθλια της με τα πιο γλυκά λόγια!

Άγγελος Λάτσιος ξεκίνησε τα μπάνια στην θάλασσα

Άγγελος Λάτσιος: Ανέβασε φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη χωρίς καθόλου μακιγιάζ

Ο Άγγελος Λάτσιος με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα υπέροχο στιγμιότυπο στο οποίο η μητέρα του, ποζάρει στο κρεβάτι της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Τις τελευταίες μέρες, ο μεγάλος γιος της Ελένης Μενεγάκη είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media και μάλιστα, ανεβάζει και φωτογραφίες με τις αδερφές του.

Αυτή τη φορά, σειρά είχε η διάσημη μαμά του, για την οποία μάλιστα ακούγεται πως ετοιμάζει την επιστροφή της στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Άγγελος Λάτσιος, αναδημοσίευσε μία φωτογραφία από το Instagram της Ελένης Μενεγάκη και οι αντιδράσεις είναι σίγουρο πως έπεσαν βροχή.

Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου για την Ελένη Μενεγάκη

Άγγελος Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη