Άγγελος Λάτσιος: Οι τρυφερές ευχές του στην μικρή Μαρίνα για τα γενέθλιά της

Η ανάρτησή για την μικρή του αδερφή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγγελος Λάτσιος: Οι τρυφερές ευχές του στην μικρή Μαρίνα για τα γενέθλιά της

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άγγελος Λάτσιος θέλησε να δώσει τις ευχές του στην μικρή του αδερφή Μαρίνα Παντζοπούλου, η οποία έχει σήμερα τα γενέθλιά της και γίνεται έξι ετών.

Όπως έκανε νωρίτερα και η Ελένη Μενεγάκη στο Instagram της, έτσι και ο Άγγελος Λάτσιος ο οποίος τον τελευταίο καιρό είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα με την οικογένειά του, ανέβασε μία φωτογραφία της Μαρίνας και έστειλε τις ευχές του.

Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου για τα γενέθλια της Μαρίνας Παντζοπούλου

«Χρόνια πολλά μωρό μου», έγραψε ο Άγγελος Λάτσιος στην τρυφερή ανάρτησή του για τη μικρή του αδερφή.

Άγγελος Λάτσιος Μαρίνα Παντζοπούλου

Η μικρή Μαρίνα γίνεται 6 - Οι προετοιμασίες για το πάρτι

Η μικρή ξανθούλα της, το αστεράκι της γιορτάζει και η δεσποινίς Πανταζοπούλου κλείνει τα έξι της χρόνια. Η γιορτή που ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη για την τρίτη κόρη και τέταρτο παιδί της είναι ιδιαίτερα συγκινητική, γιατί η γέννηση αυτού του παιδιού πάντα σηματοδοτεί για εκείνη μια καθοριστική αλλαγή στη ζωή της. Δεν το λέμε εμείς, το λέει κάθε φορά η ίδια με ιδιαίτερα λόγια.

“Γεννήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι. Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία και ευγνωμοσύνη στον Θεό που μας χάρισε αυτό το πλασματάκι”, ήταν τα πρώτα λόγια της Ελένης όταν ήρθε στον κόσμο, λίγο μετά τις δέκα το βράδυ στις 29 Μαρτίου του 2015, η Μαρινούλα της, με τον Μάκη Παντζόπουλο να τον δείχνουν οι τηλεοπτικές κάμερες τρισευτυχισμένο έξω από την αίθουσα τοκετού. Ο δικός τους έρωτας είχε επισφραγιστεί με έναν μοναδικό τρόπο.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Η μικρή της “νεράιδα”, φωτογραφίες της οποίας πολύ συχνά η Ελένη δημοσιεύει ξεκινώντας από τους απλούς χαρακτηρισμούς “Σε αγαπώ ως τον ουρανό” φτάνοντας, όπως στα περσινά της γενέθλια, ακόμα και σε ένα ξέσπασμα αγάπης “Μωράκι μου, αγάπη μου, παιδί μου, σπάει η καρδιά μου που σε έχω, που σε έχουμε”, έχει κληρονομήσει τα γαλανά της μάτια αλλά μοιάζει πολύ στον πατέρα της Μάκη. Είναι η ναζιάρα κόρη που κάνει ό,τι θέλει τον πατέρα της, αλλά διαθέτει την κοκεταρία της μαμάς της όταν δοκιμάζει τις γόβες της και τον δυναμισμό της.

''Σκέφτομαι τη μικρή μου κόρη, όταν καμιά φορά τής βγαίνει όλος ο δυναμισμός και το τσαμπουκαλίκι και λέει “όχι ήταν άδικο...” και λέω “τι με περιμένει, Χριστέ μου; Θα έχω υπομονή μέχρι τότε;”» Κληρονόμησε, ωστόσο, και άλλα χαρακτηριστικά της μαμάς της «H μικρή μου κόρη είναι πολύ δύσκολη με το φαγητό. H μικρή μου γεύσεις τρώει, μπορεί να φάει και τα πικάντικα αλλά δεν τρώει, τρία τέταρτα θέλουμε για να φάει. Μου θυμίζει εμένα”.

Ελένη Μενεγάκη γενέθλια Μαρίνας

Με το δώρο της ήδη να έχει παραγγελθεί διαδικτυακά λόγω των κλειστών καταστημάτων, με λουλούδια, μπαλόνια και ειδικά παιχνίδια που θα στηθούν στον κήπο του σπιτιού τους στα Μελίσσια, η Ελένη προετοιμάζει τη μικρή οικογενειακή γιορτή για την κόρη της. Αυτήν τη φορά την τούρτα δεν θα την φτιάξει η ίδια, αλλά την έχει παραγγείλει από γνωστό ζαχαροπλαστείο σε ροζ χρώμα φυσικά με τις αγαπημένες νεράιδες από κόμικ που λατρεύει η κόρη της να κοσμούν την κορυφή, εκεί που θα μπουν τα έξι κεράκια της.

Η ιστορία πίσω από το όνομά της

Η βάφτιση της Μαρίνας πραγματοποιήθηκε, όταν έγινε ενός έτους στη Μονή Παναχράντου της Άνδρου, με τρικούβερτο νησιώτικο γλέντι για τους λίγους και καλούς καλεσμένους και με νονούς της μικρής τον μεγαλύτερο αδελφό της Άγγελο και την αδελφή της Λάουρα, δείτε εδώ φωτογραφίες.

“Έκανα ένα γλέντι με σαράντα μόνο ανθρώπους και το κατευχαριστήθηκα”, θα δηλώσει αργότερα η Ελένη, η οποία δεν είχε αποκαλύψει, παρά την επόμενη μέρα, τη μυστική βάφτιση της κόρη της. Το όνομα της μικρής δεν επελέγη τυχαία. Αφενός το τάμα στην Αγία Μαρίνα της Άνδρου για να πάνε όλα καλά με την τέταρτη εγκυμοσύνη της, αφετέρου η συνονόματη γιαγιά του Μάκη, Μαρίνα Ματζίκα, που υπήρξε σύζυγος του συνιδρυτή της εταιρείας “ΜΙΣΚΟ” και η οποία πέθανε λίγες μέρες μετά τον θάνατο του λατρεμένου της συντρόφου. Η Μαρίνα έχει αδυναμία στον πατέρα της και εκείνος λιώνει σε κάθε της νάζι και αγκαλιά.

“Παιδιά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Τόσα παιδιά έκανα. Διεκδικεί τον πατέρα της. Toν θέλει αποκλειστικά. Δεν τολμάμε να τον πλησιάσουμε, να τον ακουμπήσουμε. Το παιδί φωνάζει. Έρχεται με φόρα. Μας σπρώχνει όλους!», εξομολογείται η Ελένη, που αυτές τις μέρες κάνει πυρετώδεις προετοιμασίες για το ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων της... ξανθούλας της.

Περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί*