Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Στην Αμερική σκόπευε να ταξιδέψει ο σύζυγος της Καμπουρέλη που συνελήφθη για το ριφιφί στις θυρίδες

Βρισκόταν στο τελικό στάδιο μιας θεατρικής παράστασης

Στην Αμερική σκόπευε να ταξιδέψει ο σύζυγος της Καμπουρέλη που συνελήφθη για το ριφιφί στις θυρίδες
News 04.04.2021 09:11
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στην Αμερική και συγκεκριμένα σε ΗΠΑ και Καναδά σκόπευε να ταξιδέψει ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες για το ριφιφί στις θυρίδες στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Realnews, ο θεατρικός παραγωγός βρισκόταν στο τελικό στάδιο μιας παράστασης με θέμα την Επανάσταση του 1821. Μαζί με την ομάδα του είχαν ξεκινήσει επαφές με μεγάλα ονόματα του θεάτρου.

Αυτό που αξίζει ωστόσο να αναφερθεί είναι ότι για τη παράσταση υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από την Αμερική. Για αυτό και θα έκαναν περιοδεία σε ΗΠΑ και Καναδά.

Στην απολογία του, ο θεατρικός παραγωγός υποστήριξε πως στη θυρίδα του είχε ένα σενάριο για τηλεοπτική σειρά που θα προβαλλόταν στην ΕΡΤ.

Τέτα Καμπουρέλη θυρίδες

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Realnews σκοπός του 58χρονου ήταν να κάνει το ντεμπούτο του και ως τηλεοπτικός παραγωγός και θα κατέθετε στην ΕΡΤ πρόταση συνεργασίας για τηλεοπτική παραγωγή.

Νέα στοιχεία βγήκαν στο φως για το ριφιφί στις θυρίδες

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για το ριφιφί στο ψυχικό, με την θυρίδα του 58χρονου θεατρικού παραγωγού να βρίσκεται δίπλα με τις τέσσερις θυρίδες που διαρρήχθηκαν.

Ο 58χρονος επιχειρηματίας βρίσκεται πλέον προφυλακισμένος για την υπόθεση και αποκαλύπτονται σημαντικές μαρτυρίες ανθρώπων οι οποίοι τον γνώριζαν και κλήθηκαν να καταθέσουν. Όπως η γνωστή σκηνογράφος και ενδυματολόγος, με την οποία γνωρίστηκαν όταν εκείνος της ζήτησε να αναλάβει το έργο που θα ανέβαζε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα μάλιστα, με πληροφορίες, φέρεται να ανέφερε:

«Όταν τον γνώρισα, μου παρουσιάστηκε ως ένα άτομο το οποίο έχει πολλά χρήματα ως θεατρικός παραγωγός και ότι έχει ακίνητη περιουσία και σκάφη. Μετά το τέλος της περιοδείας, με προσέγγισε, γνωριστήκαμε καλύτερα, βρισκόμασταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα και είχαμε πιο άμεση επαφή. Άλλαζε συνεχώς γνώμες και δεν μπορούσα να καταλάβω πότε λέει αλήθεια και πότε ψέματα.»

Η συνέχεια των όσων φέρεται να περιέγραψε στις Αρχές, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς, ισχυρίζεται ότι ο 58χρονος, προσπαθούσε να την πείσει να λάβει στεγαστικό δάνειο, στο όνομά της.

«Μου είπε να ψάξω σπίτι με τιμή αγοράς μέχρι 1 εκατομμύριο, προκειμένου να μείνουμε μαζί. Μετά όμως, μου είπε ότι δεν έχει λεφτά λόγω πανδημίας (…) και μετά από καιρό μου πρότεινε το δάνειο να βγει στο δικό μου όνομα και ότι το σπίτι θα είναι στο όνομά μου και ο ίδιος θα μπει εγγυητής στο δάνειο. Ως εγγύηση θα βάλει οικόπεδα που διαθέτει, κάποιες άλλες φορές μου ανέφερε ότι θα βάλει ως εγγύηση το σπίτι του ή το εξοχικό του.»

Μάλιστα, η 45χρονη σκηνογράφος ισχυρίζεται ότι ο κατηγορούμενος, είχε τοποθετήσει συσκευή παρακολούθησης στο αυτοκίνητό της, για να μπορεί να την παρακολουθεί ηλεκτρονικά.

«Από έλεγχο που έκανα στο αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο εν διαστάσει σύζυγός μου και το οποίο χρησιμοποιώ εγώ εδώ και τρία χρόνια, βρήκα μία συσκευή εντοπισμού αυτοκινήτου. Η εν λόγω συσκευή εντοπισμού περιέχει κάρτα sim. Ήταν τοποθετημένη εξωτερικά του οχήματος, στον πίσω προφυλακτήρα. Επιπλέον, ο κατηγορούμενος όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο, μου έλεγε ότι ξέρει και βλέπει ανά πάσα στιγμή σε ποιο μέρος είμαι.»

Οι αστυνομικοί φαίνεται ότι αναζητούν ένα ακόμα πρόσωπο – μυστήριο στην υπόθεση. Πρόκειται για τον Πρόεδρο της εταιρίας στην οποία φαίνεται ότι ανήκει το κατάστημα της συζύγου του 58χρονου, ένας άνδρας από το Μπαγκλαντές, ο οποίος είναι άφαντος! Ο λογιστής του κατηγορούμενου, ωστόσο, φέρεται να γνωρίζει κάποιες λεπτομέρειες για το πώς ο άνθρωπος αυτός πήρε τα… «ινία» της εταιρίας.

«Το 2019 μεταβίβασαν μία εταιρία σε κάποιον Μπαγκλαντεσιανό, τον οποίο εγώ δεν έχω γνωρίσει ποτέ. Αυτός είχε τεθεί ως πρόεδρος στην εταιρία αυτή και ο κατηγορούμενος είχε τεθεί ως υπεύθυνος. Η γυναίκα του κατηγορούμενου είναι υπάλληλος στην εταιρία αυτή και ο κατηγορούμενος «τρέχει την εταιρία ως υπεύθυνος. Λογιστικά δεν δέχτηκα να καταχωρήσω τίποτα για αυτή την εταιρία από το 2019, καθώς δεν ήθελα τη συνεργασία γιατί δεν γνώριζα αυτόν που έθεσαν ως πρόεδρο.»

Ριφιφί στο Ψυχικό νέα στοιχεία

Ο λογιστής του 58χρονου μάλιστα, φέρεται να επιβεβαιώνει απόλυτα τα λεγόμενα της σκηνογράφου, περί δανείου για την αγορά σπιτιού.

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο κατηγορούμενος μου είχε αναφέρει ότι επιθυμούσε να πάρει δάνειο στο όνομα άγνωστης προς εμένα, γυναίκας, προκειμένου να αγοράσει ένα ακίνητο. Για αυτό το λόγο εκτύπωσα ένα εκκαθαριστικό στα στοιχεία της γυναίκας αυτής και του το έδωσα, χωρίς να ρωτήσω περαιτέρω λεπτομέρειες. Το μόνο που μου έκανε εντύπωση και του το είπα, είναι ότι το εκκαθαριστικό της κοπέλας είχε πολύ χαμηλά εισοδήματα και ότι δεν θα τους ενέκριναν το δάνειο. Πριν περίπου 15 ημέρες που τον ρώτησα τυχαία, μου είπε ότι το δάνειο απορρίφθηκε.»

Η υπόθεση της διάρρηξης των θυρίδων της τράπεζας στο Χαλάνδρι, λαμβάνει πλέον διεθνή χαρακτήρα, καθώς στο «παιχνίδι» μπαίνουν και κλιμάκια της Ιντερπόλ, προκειμένου να βρεθεί η διαδρομή των κλοπιμαίων.

Ένα νέο σημαντικό μυστήριο ανακύπτει – σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ» Βασίλη Λαμπρόπουλο – στην υπόθεση με το «χρυσό» ριφιφί στις θυρίδες. Ο 58χρονος επιχείρησε να ληστέψει και 5η θυρίδα χωρίς να τα καταφέρει. Το μυστήριο είναι σύνθετο και πολλαπλό.

Αυτή η 5η θυρίδα δεν είναι στη σειρά των άλλων τεσσάρων που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του δράστη. Η οποία δεν είναι στην ακολουθία των τεσσάρων αυτών μεγάλων. Είναι μια πέμπτη θυρίδα που ήταν μικρότερου μεγέθους, σε διαφορετικό σημείο του θησαυροφυλακίου.

Η πέμπτη θυρίδα είναι εδώ μόνη της. Σε ποιον ανήκει αυτή η θυρίδα και τι μπορεί να έκανε το δράστη να φύγει από αυτήν τη σειρά, που είχε ανοίξει τις θυρίδες, και να πάει σε μία άλλη πίσω;

Η πρώτη λοιπόν απορία είναι γιατί να διαρρήξει μια τελείως άσχετη σε άλλο χώρο και πολύ μικρότερη. Το δεύτερο ερώτημα είναι βεβαίως γιατί δεν ολοκλήρωσε την δράση. Και τρίτον η θυρίδα ανήκε σε μία γυναίκα 66 ετών γιατί προφανώς έγινε έρευνα από την ελληνική αστυνομία που απεβίωσε το 2018.

Ο δράστης στόχευε στη συγκεκριμένη γνωρίζοντας από κάπου το περιεχόμενό της; Είχε συνεκτιμήσει ότι η ιδιοκτήτρια της είχε αποβιώσει και δεν θα μπορούσε να διαπιστώσει τη διάρρηξη;

Ζητούμενο ακόμη και για την ελληνική αστυνομία να βρεθεί ποιο το περιεχόμενο αυτού του τραπεζικού συρταριού. Απαιτούνταν ζωή πλέον των κληρονόμων της γυναίκας για να ανοίξει και να βρεθεί για αυτή προκάλεσε το ενδιαφέρον του διαρρήκτη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δικηγόρος 58χρονου: «Το γενετικό υλικό μεταφέρθηκε εκεί ακουσίως μέσω τρίτου προσώπου»

Σύλληψη 58χρονου: Μάρτυρας αποκαλύπτει για το ένα θύμα - «Ένιωσε πως αυτό που συνέβη ήταν σαν βιασμός»

Share