Προφυλακίστηκε ο 58χρονος για το ριφιφί στις θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό

Δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Προφυλακίστηκε ο 58χρονος για το ριφιφί στις θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό

Προφυλακίστηκε ο 58χρονος που κατηγορείται για τη διάρρηξη τεσσάρων θυρίδων σε τράπεζα του Ψυχικού.

Ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους υπερασπιστικούς του ισχυρισμούς και έκριναν τον κατηγορούμενο προσωρινά κρατούμενο. Την ίδια στιγμή, ένας μάρτυρας προχώρησε σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για το ένα από τα θύματα!

Τι απαντά ο ίδιος για την διάρρηξη των θυρίδων στο Ψυχικό

Ο 58χρονος που κατηγορείται για το «ριφιφί» σε τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό προχώρησε στην δική του απάντηση, μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο σύζυγος της γνωστής αισθητικού αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και δήλωσε αθώος. Συγκεκριμένα είπε: «Είμαι αθώος, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Είμαι πεπεισμένος ότι οι ενέργειες που θα προβούμε με τους δικηγόρους μου και τον τεχνικό μας σύμβουλο θα επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς μου, ότι δεν έχω σχέση με την υπόθεση αυτή.

Σύλληψη 58χρονου τι απαντά ο ίδιος

Εύχομαι η έκταση που έχει λάβει στα ΜΜΕ η υπόθεση αυτή, να μην επηρεάσει την κρίση της δικαιοσύνης για τη μεταχείρισή μου. Παρακαλώ θερμά, μην πυροβολείται η οικογένειά μου. Ήδη έχει περάσει πολλά με συναισθηματικούς κλυδωνισμούς. Θέλω να τους πω συγγνώμη για όλο αυτό που περνούν εξαιτίας μου και εύχομαι σύντομα να λάμψει η αλήθεια και να αποκατασταθεί το όνομα και η υπόληψή μας».

Ο 58χρονος εντοπίστηκε μετά από έρευνα των θυρίδων από ειδικά κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών της Ελληνικής Αστυνομίας, από την οποία προέκυψε ότι υπήρχε βιολογικό υλικό του, σε σημείο μίας από τις διερρηγμένες θυρίδες.