Τάσος Τεργιάκης: Η εντυπωσιακή φωτογραφία που δημοσίευσε με τη γυναίκα του

Σπάνια κάνει αναρτήσεις με τη σύζυγό του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τάσος Τεργιάκης: Η εντυπωσιακή φωτογραφία που δημοσίευσε με τη γυναίκα του

Ο Τάσος Τεργιάκης, ο οποίος πρόσφατα βίωσε μια απώλεια, δημοσίευσε μια εντυπωσιακή φωτογραφία με τη γυναίκα του, από ταξίδι που είχαν κάνει το μακρινό 2004 στο εξωτερικό.

Ο επιτυχημένος δημοσιογράφος που βρισκόταν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, σπάνια κάνει αναρτήσεις με την οικογένεια του, αφού θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα media.

Στο λογαριασμό του λοιπόν στο Instagram, μοιράστηκε μια φωτογραφία με τη γυναίκα του, αναπολώντας τις παλιά καλά χρόνια που περνούσαν.

«Είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά. Έχω δυο γιους 15 και 13 χρονών. Η σύζυγός μου η Γωγώ είναι ήρεμη δύναμη. Είναι εκτός χώρου, ευτυχώς. Είμαστε μαζί πάνω από 20 χρόνια. Με ξέρει από την αρχή της σταδιοδρομίας μου και νομίζω ότι γνωρίζουμε καλά τα θέλω του άλλου, τις υποχωρήσεις και τις κόκκινες γραμμές. Και στο θέμα των παιδιών υπάρχει κοινή πορεία από την αρχή», είχε εξομολογηθεί ο Τάσος Τεργιάκης για τη σύζυγό του.

Τάσος Τεργιάκης γυναίκα
τ

Στην "κόλαση" γνώρισε ο Τάσος Τεργιάκης την γυναίκα του

«Στον κύκλο μου είναι ανέκδοτο γιατί γνώρισα τη Γωγώ στην «Κόλαση» και λέω την ονομασία γιατί δεν υπάρχει πια το μαγαζί τώρα. Ήταν ελληνάδικο. Στη μια και μοναδική έξοδο που είχα από το στρατό. Και με κάλεσε μια ξαδέλφη μου και μου λέει θα είμαστε με παρέα.

Παραλίγο να μην πάω γιατί δεν ακολουθούσε ο αδελφός μου, αλλά πήγα. Και είμαι 20 χρόνια, από εκείνη τη μέρα με τη γυναίκα μου. Μπήκα μέσα, ήταν γεμάτο το μαγαζί, αλλά πήρα ένα σκαμπουδάκι και έκατσα δίπλα της κατευθείαν. Με έγραφε, δεν μου έδινε σημασία, της έβαζα ποτό, τα λέγαμε… Μπορεί και να μην πήγαινα και να μη τη γνώριζα»

«Καταρχάς γιατί να πας σε ένα μαγαζί που λέγεται «Κόλαση»!» είχε αναρωτηθεί ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. «Θα σου πω γιατί… Γιατί είχε η ξαδέλφη μου οκτώ φίλες της μαζί».