Θρήνος για την Σάσα Σταμάτη - Πέθανε ο πατέρας της

Άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος για την Σάσα Σταμάτη - Πέθανε ο πατέρας της

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η Σάσα Σταμάτη, καθώς όπως έγινε γνωστό σήμερα 4/4 το πρωί, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας.

Την είδηση μετέφερε η εκπομπή Έλα χαμογέλα, με τον δημοσιογράφο, Γρηγόρη Μπάκα να λέει πως ο μπαμπάς της πάλευε τα τελευταία χρόνια για τη ζωή του καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Στην εκπομπή μάλιστα, πρόβαλλαν και συνέντευξη που είχε δώσει η Σάσα Σταμάτη πριν από 4 ημέρες, όπου είχε παραδεχτεί πως περνάει πολύ δύσκολα. Χωρίς βέβαια να αναφέρει το λόγο.

Επίσης αποκάλυψε για το Battle of the couples, ότι δεν κόβεται, ενώ για ακόμα μία φορά θέλησε να υπερασπιστεί τον Παναγιώτη Βασιλάκο με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

Λίγα λόγια για την αγαπημένη Σάσα Σταμάτη

Γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 1981 στην Αθήνα, και μεγάλωσε στη Μάνδρα Αττικής. Από μικρή ηλικία, ασχολήθηκε με το χορό, το πιάνο αλλά και το θέατρο, πηγαίνοντας σε θεατρικό εργαστήρι. Σπούδασε στη σχολή Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του ΑΝΤ1 και έπειτα, εγκαταστάθηκε για αρκετό καιρό στη Θεσσαλονίκη, όπου δούλεψε ως δημοσιογράφος - ρεπόρτερ στο Μακεδονία TV.

Επέστρεψε στην Αθήνα, εργάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα ως δημόσιος υπάλληλος στη Νομαρχία Δυτικής Αττικής αλλά και ως αρθρογράφος στην εφημερίδα «Espresso». Το 2010, πέρασε από οντισιόν για την ολοκλήρωση του πάνελ της εκπομπής «Πρωινό mou», με βασικούς παρουσιαστές τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και πήρε τη θέση.

Σάσα Σταμάτη  πέθανε ο πατέρας της

Έπειτα, ξεκίνησε να εργάζεται για την εφημερίδα «Παραπολιτικά», όπου και συνεχίζει, ενώ από το 2013 έως το 2016, ήταν συμπαρουσιάστρια των Λιάγκα -Σκορδά στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό». Από το 2016 έως το 2017 ήταν συμπαρουσιάστρια της Φαίη Σκορδά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό».

Τον Φεβρουάριο του 2018 ανέλαβε την παρουσίαση της δική της εκπομπής στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ με τίτλο «Ooh la la!» που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο το μεσημέρι. Το περιεχόμενο της εκπομπής είναι lifestyle με συνεντεύξεις εντός και εκτός πλατό από την ίδια την παρουσιάστρια άλλα και τους συνεργάτες της δημοσιογράφους. Το Ιούνιο 2018 η εκπομπή ανανεώθηκε και για 2η σεζόν.