Κατερίνα Πεφτίτση: Πόζαρε με εσώρουχα και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα

«Στην αρχή ντρεπόμουν να έρθω και σε ερωτική επαφή με τον σύντροφό μου! Αγαπήστε το σώμα σας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Πεφτίτση: Πόζαρε με εσώρουχα και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα

Η Κατερίνα Πεφτίτση είναι μια από τις πιο αγαπητές παίκτριες που πέρασαν από το GNTM και μέχρι πρόσφατα βρισκόταν μπροστά από τις κάμερες, αφού συμμετείχε στην εκπομπή Στην φωλιά των κου κου. Ωστόσο, λάτρης είναι και του Instagram και μοιράζεται διάφορες στιγμές της, αλλά και δυνατά μηνύματα που αφορούν τις γυναίκες.

Το μοντέλο, πόζαρε με εσώρουχα και είπε σε όλες τις γυναίκες, αλλά και κοπέλες, να αγαπούν το σώμα τους όπως και αν είναι.

Συγκεκριμένα, Κατερίνα Πεφτίτση, έκανε πρόσφατα μια φωτογράφιση με εσώρουχα και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Κατερίνα Πεφτίτση σώμα κιλά

«Πάντα ήμουν τσουπωτό παιδάκι. Αλλά όταν έκανα ένα χειρουργείο για το κότσι μου, έπρεπε να μείνω αρκετά στο κρεβάτι και άρχισα να παίρνω κιλά. Ήμουν ακούνητη για μήνες. Μετά είχα βάλει αρκετά κιλά. Τότε σιχαινόμουν το σώμα μου. Είπα ότι θα κάνω επέμβαση για να βάλω γαστρικό μανίκι για να τελειώσω με τα κιλά.

Μετά όμως αποδέχθηκα τα κιλά μου. Θυμάμαι να είμαι μπροστά στο καθρέφτη και να λέω “αυτή είμαι”, αγκαλιάζοντας το σώμα μου. Στην αρχή ντρεπόμουν να έρθω και σε ερωτική επαφή με τον σύντροφό μου», είχε πει όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μεσάνυχτα.

Η Κατερίνα Πεφτίτση αναφέρθηκε και στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που βίωσε

«Είναι το όνειρό μου να κάνω τον κόσμο να γελάω. Από μικρή έλεγα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός. Είμαι ένα άτομο που πεισμώνει. Πήγα σε Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο που αγάπησα περισσότερο το θέατρο. Οι γονείς μου στην Πιερία ήθελαν να κάνω κάτι.

Εγώ δεν άκουσα τίποτα. Ήμουν πολύ αντιδραστικό παιδί γιατί ήθελα να τραβήξω την προσοχή των γονιών μου που είχαν χωρίσει όταν ήμουν τετάρτη δημοτικού. Πήγαινα σε σπίτια φίλων μου και ήθελα να νιώσω οικογένεια», ανέφερε αρχικά.«Όταν άρχισα να παίζω σε παραστάσεις κατάλαβα ότι το χειροκρότημα και το γέλιο του κόσμου με χαροποιεί. Προσπάθησα πολύ σε αυτόν τον χώρο. Ήρθα στην Αθήνα στα 18 για να κυνηγήσω το όνειρό μου. Είχα τρέλα, είχα μόνο το όνειρό μου. Δούλευα καλοκαίρι για να μαζέψω κάποια χρήματα για να το κάνω αυτό. Η μητέρα μου αντιδρούσε. Το όχι για μένα δεν υπήρχε.

Ήρθα στην Αθήνα χωρίς στον ήλιο μοίρα. Πέρασα από διάφορα πράγματα. Θυμάμαι ότι για ένα διάστημα δεν είχα χρήματα και δεν μπορούσα να μιλήσω στη μητέρα μου και έμεινα ένα διάστημα στον δρόμο. Δεν είχα για το ενοίκιο. Κοιμόμουν στο παγκάκι. Περίμενα τα αποτελέσματα και είπα ότι δεν θα φύγω. Βγήκαν τα αποτελέσματα από το Εθνικό, δεν πέρασα στην πρώτη φάση. Μπήκα σε άλλη σχολή».