Ελένη Μενεγάκη: Στην τελική ευθεία οι συζητήσεις για την τηλεοπτική της επιστροφή

Σούσουρο για το ποιοι θα είναι συνεργάτες της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Στην τελική ευθεία οι συζητήσεις για την τηλεοπτική της επιστροφή

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συζητήσεις για την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, αφού ένα μόνο χρόνο άντεξε μακριά από τις κάμερες και τα πλατό των καναλιών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Ναταλίας Ανδρικοπούλου και της εκπομπής Έλα Χαμογέλα, οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει αρκετά αλλά ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές.

Οι διαπραγματεύσεις με το Mega, βρίσκονται στο οικονομικό κομμάτι, όμως ακόμη ένα θέμα που συζητούν είναι και η ώρα. Η Ελένη θέλει τη 1 με 3 το μεσημέρι, ενώ το κανάλι θέλει στις 2 το μεσημέρι έναρξη. Το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι πως το κανάλι θέλει η εκπομπή να είναι 3ωρη.

Επίσης, σούσουρο επικρατεί για το ποιοι θα είναι συνεργάτες της.

Τι απαντά ο Γκουντάρας στο ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα σε όλα ρώτησε τον Γρηγόρη Γκουντάρας αν θα συνεργαζόταν ξανά με την Ελένη Μενεγάκη, με τον ίδιο να απαντά: «Αν δεν γινόταν η συνάντηση (στην τελευταία εκπομπή) δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία. Από αυτή τη συνάντηση και μετά κατάλαβα ότι όλα είναι δουλειά.

Πρέπει να βγαίνουν πάντα στην άκρη οι συναισθηματισμοί και να βάζεις πάντα κάτω την πρόταση, όποια και αν αυτή είναι και να δεις αν σε συμφέρει. Μέχρι αυτή τη συνάντηση ήμουν πάνω σε ένα συννεφάκι και δεν τα έβλεπα όλα σαν δουλειά. Τώρα πλέον αντιλαμβάνομαι και καταλαβαίνω ότι είναι η δουλειά σου και πρέπει να κουβεντιάζεις όλα.».