Γενέθλια για τον γιο της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη

Ο μικρός Βασίλης γίνεται 9 ετών

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γενέθλια για τον γιο της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη

Χαρές έχουν στην οικογένεια τους, ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου, καθώς ο γιος τους, Βασίλης γίνεται 9 ετών. Η χαρά του ζευγαριού δεν κρύβεται, αφού έχει αδυναμία και στα 6 παιδιά του.

Η τρυφερή μαμά μάλιστα, θέλησε να ευχηθεί για τα γενέθλια του γιου της και δημόσια. Για αυτό και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram ένα βίντεο από την περίοδο που ο γιος της ήταν ακόμη ένα νεογέννητο μωράκι της. Ενώ πριν από λίγο καιρό, η μικρότερη κόρη τους έκανε τα πρώτα της βήματα.

Η ανάρτηση της Ολυμπίας Χοψονίδου για τα γενέθλια του γιου της

«4.04.2012
Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός..
Τι συγκίνηση.. πόσα συναισθήματα .. πόση αγάπη μπορεί να έχει μια μητέρα για το παιδί της..
Χρόνια πολλά Βασιλάκη μου!!!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Γενέθλια γιος Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλη

Παιχνίδια στον χιονισμένο κήπο του σπιτιού τους με τον Βασίλη Σπανούλη

Το αγαπημένο ζευγάρι φροντίζει να απολαμβάνει κάθε μέρα τον ελεύθερο χρόνο που έχει μαζί με τα παιδιά τους στην καραντίνα και έτσι καθημερινά καταπιάνονται με διαφορετικές δραστηριότητες.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και με το παραπάνω με τα χιόνια που έριξε στην Αθήνα και έτσι δεν έχασαν λεπτό, και βγήκαν για να παίξουν.

Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Χοψονίδου παιδιά

Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Βασίλη Σπανούλη και τις κόρες τους

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου περνούν πολύ ευτυχισμένες στιγμές μαζί με τα 6 παιδιά τους στο σπίτι, ενώ βρίσκονται σε καραντίνα. Αυτή τη φορά, το μοντέλο πόσταρε στο Instagram της ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον σύζυγό της και τις κόρες τους.

Οι 8 τους έχουν την ευκαιρία να περάσουν αρκετό ελεύθερο χρόνο μαζί και έτσι, η Ολυμπία Χοψονίδου σχεδόν καθημερινά ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους με νέα στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή μαζί με την οικογένειά της.

Αυτή τη φορά, η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ο αρχηγός του Ολυμπιακού απολαμβάνει φρούτα μαζί με τις δύο μικρές του κόρες.

Βασίλης Σπανούλης κόρες