Ανδρέας Μικρούτσικος: Η αναφορά του στο Big Brother - «Έγινε αποφυγή του να έχω την συμμετοχή που έπρεπε να έχω»

«Μονίμως άκουγα από τα αυτιά "σταματήστε τον", "μη μιλήσει", "μην κάνει αυτό"»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανδρέας Μικρούτσικος: Η αναφορά του στο Big Brother - «Έγινε αποφυγή του να έχω την συμμετοχή που έπρεπε να έχω»

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο «Big Brother» αλλά και στο ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός παρουσιαστής δήλωσε πως μετά από χρόνια απουσίας από την τηλεόραση αποφάσισε να επιστρέψει, όμως η εμφάνιση του στο Big Brother δεν ήταν η ιδανική και αυτό γιατί ο ΣΚΑΪ αποδείχθηκε πως δεν τον εμπιστεύτηκε αλλά και πως υπήρχε τουρκοκρατία.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για το Big Brother και το ΣΚΑΙ

«Στο ριάλιτι που συμμετείχα πέρσι, συμμετείχα πιστεύοντας ότι θα δούμε την εξέλιξη του Big Brother και θα δούμε ένα πράγμα να αναπτύσσεται μετά από είκοσι χρόνια σαν πείραμα. Από το όλο αποτέλεσμα, όπως βγήκε, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω κάτι. Η συμπεριφορά μου, οι παρατηρήσεις μου, τα παράπονα μου, οι θυμοί μου και όλα τα υπόλοιπα έδειξαν ότι είχα τελείως διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων.

Το έδειξα, δεν το έκρυψα, δεν το εξέθεσα ώστε να εκθέσω κανάλι και παραγωγή σε βαθμό απελπισίας αλλά από την άλλη μεριά δεν γινόταν να νιώθω ότι πρέπει, σε αυτή την ιστορία και σαν έμπειρος άνθρωπος που έπρεπε να βοηθήσει τον Χάρη που ήταν καινούργιος, να περπατάω σε ένα περιβάλλον το οποίο είναι γεμάτο νάρκες. Ήταν πορεία σε ναρκοπέδιο. Μονίμως άκουγα από τα αυτιά «σταματήστε τον», «μη μιλήσει», «μην κάνει αυτό», «μην κάνει το άλλο». Βέβαια, είχε συμβεί κάτι και είχαν φοβηθεί. Αλλά από μένα να φοβηθούν;»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραδέχθηκε πως το ρήγμα με το κανάλι ξεκίνησε όταν πρότεινε να καλέσουν τον παίκτη που αποβλήθηκε λόγω φρασεολογίας που δεν προβλήθηκε στην τηλεόραση: «Από εκεί ξεκίνησε, έγινε φοβία απέναντι στο πρόσωπο μου και έγινε αποφυγή του να έχω την συμμετοχή που έπρεπε να έχω»

Αμέσως μετά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε και στο House of Fame

«Στο τωρινό στην ακαδημία βλέπουμε ακραίες συμπεριφορές και τσακώνονται χωρίς κέρδος κι άνευ λόγου… Τους μισούς από αυτούς δεν τους περνούσα από οντισιόν, δηλαδή πως μου φέρνεις φάλτσους. Δεν μαθαίνεται αυτό, το μισό υλικό είναι για πέταμα. Έχουν θρασύτητα κι έχουν πάρει από κάπου αέρα. Όλοι εναντίον όλων. Υπάρχει παθογένεια και μίμηση στην τηλεόραση και θα κάνουν πανομοιότυπες εκπομπές.

Το άλλο λέγεται σύνδρομο Ελένης Φουρέιρα, δηλαδή ποιος την έβαψε, ποιον έχει μακιγιέρ κι ότι κάτι γίνεται συνέχεια με την Φουρέιρα. Περιμένω να την δω σαν παρουσιάστρια αλλά ήταν εξαιρετική όταν εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision. Δηλαδή θα βάλω τον Αρναούτογλου να πάει στην Eurovision;

Γιατί να βάλω την Φουρέιρα να παρουσιάσει; Δεν χρειάζεται γιατί την βλέπω κάθε Παρασκευή. Το φαίνεσθαι μην βιάζει το είναι. Δεν έχω τίποτα μαζί της, την έχω δει στην Eurovision και μου άρεσε πάρα πολύ για να ξηγιέμαι αλλά να παρουσιάζει την εκπομπή και να την βάζουν να διαπραγματευτεί μία κατάσταση reality και να λέει συνέχεια πάρα πολύ ωραία, μπράβο σου ενώ πονούν τα αυτιά μας… Στην επιτροπή οι τραγουδιστές είναι ισορροπιστές, ευτυχώς που υπάρχει ο Φοίβος και σπάει αυγά.»