Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θυμάμαι όταν εγώ είχα την πρώτη μου αποβολή πριν από εννιά χρόνια»

«Είχα αποβολή έξι με επτά μήνες πριν από την εγκυμοσύνη στη Νάγια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θυμάμαι όταν εγώ είχα την πρώτη μου αποβολή πριν από εννιά χρόνια»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μίλησε στον αέρα της εκπομπής Happy Day για την αποβολή που είχε πριν από 9 χρόνια. Αφορμή στάθηκε, η εξομολόγηση της Χριστίνας Μπόμπα στα Μεσάνυχτα που θα προβληθεί στον ALPHA.

Συγκεκριμένα, η Μπόμπα αποκάλυψε πως έκανε εξωσωματική για να μείνει έγκυος, ένα γεγονός που δεν γνώριζε κανείς, ούτε τηλεοπτικά.

«Δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται σε ένα ζευγάρι. Αν μετράς ημερομηνίες, γόνιμες μέρες και δέκα φορές νομίζεις ότι έχεις μείνει έγκυος και δεν έχεις μείνει και κάνεις εξετάσεις και μπορεί και να προσπαθούσες και προ γάμου και κάπου στρεσάρεσαι», δήλωσε αρχικά.

Η εξομολόγηση της Τσιμτσιλή για την αποβολή της

Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για την δική της προσωπική εμπειρία που είχε πριν από 9 χρόνια.

«Θέλω να πω για τις αποβολές. Βλέπεται ότι πια είναι δυστυχώς κάτι πολύ συνηθισμένο. Θυμάμαι όταν εγώ είχα την πρώτη μου αποβολή πριν από εννιά χρόνια, γιατί τώρα η Νάγια γίνεται 9 χρόνων. Είχα αποβολή έξι με επτά μήνες πριν από την εγκυμοσύνη στη Νάγια. Μου είχε πει ο γιατρός μου πως μία στις δυο κυήσεις στις μέρες μας καταλήγει σε αποβολή». εξομολογήθηκε.

«Είχαμε χάσει το δεύτερο μωρό μας και...»:

Η Όλγα Κιουρτσάκη, με δημόσια ανάρτησή της στο Facebook, ανακοίνωσε ότι δυστυχώς έχασε το μωράκι που κυοφορούσε, λίγες μέρες πριν το γάμο της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν με θάρρος και τις δικές της ατυχείς εγκυμοσύνες, έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στην κόρη της Άντζελας Δημητρίου, προβαίνοντας για πρώτη φορά και σε μία αποκάλυψη που δεν περιμέναμε, σχετικά με τη δεύτερη αποβολή της

"Θέλω να της πω να μη στενοχωριέται, ότι δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία. Εμείς το ξέραμε από την ημέρα του γάμου της, είχε ακουστεί. Το σεβαστήκαμε, και δεν ρωτήσαμε, και δεν το συζητήσαμε.

Εγώ δεν θα ξεχάσω, είχαμε χάσει το δεύτερο μωρό μας, και θυμάμαι ότι ήμασταν στη βάφτιση του Γιάννη Λιάγκα στην Τήνο. Το είχαμε χάσει πριν από 15 μέρες, και έρχεται μία κυρία μέσα στην αφέλειά της και λέει: "Άντε ρε, τι θα γίνει, δεν θα κάνετε ένα παιδάκι εσείς;" και είχαμε μείνει! Δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται σε ένα σπίτι και τι έχει περάσει ο καθένας!" αποκάλυψε η παρουσιάστρια.