Κώστας Τσουρός: «Βρέθηκα δίπλα στη μητέρα που κάηκε με τα παιδιά της»

«Είναι μια εικόνα που δεν μπορώ ποτέ και με τίποτα να βγάλω από το μυαλό μου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κώστας Τσουρός: «Βρέθηκα δίπλα στη μητέρα που κάηκε με τα παιδιά της»

Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε ο Κώστας Τσουρός στο «Τηλέραμα», στην οποία μοιράστηκε μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές στην καριέρα του, από τον καιρό που εργαζόταν στο δελτίο της ΕΡΤ και κλήθηκε να καλύψει τις πυρκαγιές στην Ηλεία το 2007.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως εκείνη την εποχή βρέθηκε δίπλα στη μητέρα που κάηκε αγκαλιά με τα παιδιά της και αυτή είναι μία εικόνα που δε θα καταφέρει ποτέ να ξεχάσει, ενώ πριν από λίγο καιρό ο Κώστας Τσουρός είχε μιλήσει ανοιχτά για τις κρίσεις πανικού που τον ταλαιπωρούσαν.

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσουρού

Για τη δυσκολότερη στιγμή της καριέρας του, είπε: «Όσο εργαζόμουν στις ειδήσεις, κάλυψα όλα σχεδόν τα ρεπορτάζ, ξεκινώντας από το εκπαιδευτικό και το εκκλησιαστικό. Στη συνέχεια πέρασα στο οικονομικό και στο πολιτικό ρεπορτάζ, ενώ έχω καλύψει και τα σημαντικότερα γεγονότα του ελεύθερου ρεπορτάζ.

Ένα από τα ρεπορτάζ που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη μου είναι όταν καιγόταν ολόκληρη η Ηλεία το 2007 και είχα πάει ως απεσταλμένος του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ για να καλύψω τις φωτιές. Εκεί δυστυχώς βρέθηκα δίπλα στη μητέρα που κάηκε με τα παιδιά της στην αγκαλιά, μια εικόνα που δεν μπορώ ποτέ και με τίποτα να βγάλω από το μυαλό μου».

Κώστας Τσουρός καριέρα

Για τη ζωή του πίσω από τις κάμερες είπε: «Έχω υπερβολική αγάπη στη μητέρα μου, στα όρια του “μαμάκια”. Ο πατέρας μου έχει εξελιχθεί στον καλύτερο μου φίλο, ενώ λατρεύω την αδελφή μου, την Κική, με την οποία έχουμε περάσει κάποιες από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μας. Δύο από αυτές ήταν όταν μου χάρισε τις δύο υπέροχες ανιψούλες μου, τη Μαρία και την Ελπίδα. Όταν τις πήρα αγκαλιά στο μαιευτήριο, νομίζω ότι ήταν οι δύο πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου έως τώρα».

«Θα άφηνα την Γερμανού αν μου γινόταν πρόταση για δική μου εκπομπή»

Στην εκπομπή After Dark, βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Παρασκευής ο Κώστας Τσουρός ο οποίος μίλησε για τη μετάβασή του από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία, αλλά και για την Ναταλία Γερμανού

«Έχω σκεφτεί ότι ίσως δεν έπρεπε να φύγω από την ενημέρωση αλλά μετά από τόσα χρόνια στην ψυχαγωγία νομίζω έκανα καλά αλλά θέλω να πιστεύω ότι η ενημέρωση είναι κάπου εκεί και με περιμένει… Ίσως κάποια στιγμή επιστρέψω», ανέφερε αρχικά.

Ενώ, συνέχισε για την Ναταλία Γερμανού: «Θα άφηνα το “Καλύτερα δε γίνεται” αν μου γινόταν πρόταση για δική μου εκπομπή. Η Ναταλία ξέρει ότι ο μόνος λόγος που θα την άφηνα θα ήταν για να κάνω κάτι δικό μου. Το ξέρει αυτό, της το έχω πει».

«Αγαπάω πολύ τη Φαίη, την λατρεύω, της οφείλω πολλά αλλά επειδή θέλω να είμαι ήρεμος το ΣΚ θα πω Ναταλία Γερμανού», αποκάλυψε αν είχε να διαλέξει ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες.

Ωστόσο, συγκλονίζει η αποκάλυψη που έκανε για την στιγμή που ντόμπερμαν τον κατασπάραξε και πήγε στο νοσοκομείο.