Ξανά εκτός αέρα ΣΚΑΪ το Καλό Μεσημεράκι

Συνεχίζει να παίζει σε επανάληψη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξανά εκτός αέρα ΣΚΑΪ το Καλό Μεσημεράκι

Για μία ακόμα φορά η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε εκτός αέρα ΣΚΑΪ για λόγους που έχουν να κάνουν με τα κρούσματα κορωνοϊού που βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο κανάλι του Φαλήρου.

Μπορεί η Ιωάννα Μαλέσκου να πήρε το πράσινο φως για να βγει στον αέρα το μεσημέρι της Δευτέρας, ωστόσο αυτό δεν έγινε και με την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά η οποία παίζει ξανά σε επανάληψη.

Την ανακοίνωση έκανε η εκπομπή στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, μέσω του οποίου ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό πως ούτε σήμερα θα παίξει κανονικά.

Καλό Μεσημεράκι κορωνοϊός

Νίκος Μουτσινάς: «Όποιος δε μπορεί να βλέπει αυτή την εκπομπή ας μην τη δει καθόλου»

Πριν από λίγο καιρό, ο Νίκος Μουτσινάς επέλεξε να ξεκινήσει το Καλό Μεσημεράκι με ένα ξέσπασμα και με ένα ξεκαθάρισμα.

Ο γνωστός παρουσιαστής δεν παρέλειψε να απαντήσει στους επικριτές του και εξήγησε πως ο χαρακτήρας της εκπομπής δεν είναι κοινωνικός ούτε ασχολείται με ότι έχει να κάνει με την επικαιρότητα.

Ο Νίκος Μουτσινάς που αναφέρθηκε στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης είπε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να πω ότι η εκπομπή είναι μια πολύ συγκεκριμένη εκπομπή. Η εκπομπή έχει στηθεί για να υπάρχει γενικότερα, δε μπορεί να παρακολουθήσει δυστυχώς τα γεγονότα. Φαίνεται λες και έχουμε πάρει όλοι ναρκωτικά, δε συμβαίνει ακριβώς αυτό. Βασικά δεν συμβαίνει καθόλου αυτό. Είμαστε εδώ, είναι αυτή η εργασία μας, την κάνουμε με όση αγάπη και χαρά μπορούμε. Δεν είμαστε κάτι ρομπότ που μετά φεύγουμε και κοπανάμε το κεφάλι μας στον τοίχο. Σκεφτόμαστε, έχουμε άποψη, όπου μπορούμε τη λέμε…

Θα παρακαλέσω λοιπόν όποιος δε μπορεί να βλέπει αυτή την εκπομπή τη συγκεκριμένη στιγμή να μην τη δει κι αρχίζει και βρίζει μετά, ας μην τη δει καθόλου. Όποιος θέλει να περάσει καλά και να διασκεδάσει, είμαστε εδώ γι’ αυτόν. Καταλαβαίνω την ένταση των ημερών και όλο αυτό που συμβαίνει. Και να καταλάβω αυτούς που λένε “άσε μας κι εσύ ρε φαλακρέ, μεσημεριάτικα”! Τέλεια. Μην τη δείτε, δεν είναι υποχρεωτικό. Όποιος όμως, θέλει να διασκεδάζει έστω και για ένα δίωρο, είμαστε εδώ γι’ αυτόν.», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

 Νίκος Μουτσινάς ξέσπασμα