Love it: Επέστρεψε στον αέρα του ΣΚΑΙ η Ιωάννα Μαλέσκου

«Είναι σαν να κάνω πρεμιέρα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Love it: Επέστρεψε στον αέρα του ΣΚΑΙ η Ιωάννα Μαλέσκου

Στον αέρα του ΣΚΑΙ επέστρεψε η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της με την εκπομπή Love it. Όλη η ομάδα, όπως και άλλες εκπομπές, χρειάστηκαν να μείνουν εκτός για λίγες ημέρες, λόγω ενός κρούσματος κορωνοϊού στην παραγωγή. Ωστόσο, πλέον είναι όλοι καλά στην υγεία τους και γύρισαν στις θέσεις τους.

Η παρουσιάστρια, που είχε ενημερώσει και στο Instagram για το τι συμβαίνει, καλησπέρισε τους τηλεθεατές της με ένα πλατύ χαμόγελο, καθώς χάρηκε πολύ που γύρισε στο πόστο της.

Όσα είπε η Μαλέσκου μετά την επιστροφή του Love it στον ΣΚΑΙ

«Καλημέρα, καλησπέρα, καλό μεσημέρι, καλή εβδομάδα επιστρέψαμε παιδιά, φίλες και φίλοι είναι γεγονός. Η χαρά μου δεν περιγράφεται, ασφαλώς γιατί είμαστε όλοι υγιείς και αφετέρου γιατί είμαστε εδώ. Τι να σας πω χτυπάει δυνατά η καρδιά μου σήμερα, οι συνεργάτες μου χαμογελάνε γιατί είναι σαν να κάνω πρεμιέρα. Όμως όταν κάτι κλονιστεί τότε συνειδητοποιείς πόσο πολύ αγαπάς αυτό που κάνεις και αγαπάς να βρίσκεσαι εδώ. Αγαπάμε να βρισκόμαστε στο Love it και χαιρόμαστε να είμαστε εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Αν γίνει και ένα κράμα με ωραίες συνθήκες ανανεώνονται οι συνεργασίες»

Το πρωί της Κυριακής, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της ανανέωσης του συμβολαίου της με τον ΣΚΑΪ, τονίζοντας πως αν εξακολουθήσουν να υπάρχουν ωραίες συνθήκες τότε θα έρθει.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως έχει κάνει τις συζητήσεις με το κανάλι και πως δεν μπορεί προς το παρόν να κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Και όλα αυτά, την εποχή που η Ιωάννα Μαλέσκου δέχεται μία πολιορκία από τον Μάριο Χεζόνια, η οποία βέβαια έχει γίνει viral από τα social media!

Ιωάννα Μαλέσκου εκπομπή ΣΚΑΙ

«Δεν έχω κάτι επίσημο να μοιραστώ με τον κόσμο αλλά, πιστέψτε με, θα το καταλάβετε.

Αν το έχεις μάθει από την πλευρά του ΣΚΑΪ ότι ανανεώνω, τότε θα σου πω ναι. Ο επαγγελματισμός υπάρχει. Η καλή διάθεση υπάρχει. Αν γίνει και ένα κράμα με ωραίες συνθήκες εκ νέου τότε σίγουρα ανανεώνονται οι συνεργασίες», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.