Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

«Όταν με κάλεσαν από την χαρά μου έκανα σαν μωρό»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως κλήθηκε να κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανήκει στις ευπαθείς ομάδες λόγω της μάχης που είχε δώσει πριν από μερικά χρόνια με τον καρκίνο και έτσι, ήρθε η σειρά της να εμβολιαστεί. Η ίδια φάνηκε να είναι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη μιας και έκανε το πρώτο βήμα για να προστατευθεί από τον επικίνδυνο ιό.

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

«Ευχαριστώ θερμά το Νοσοκομείο ΚΑΤ και το νοσηλευτικό προσωπικό. Ευπαθής ομάδα κλήθηκα με τη σειρά μου να κάνω την πρώτη δόση. Όταν με κάλεσαν από την χαρά μου έκανα σαν μωρό», έγραψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εμβόλιο κορωνοϊού

«Μου χρωστάνε διότι μέσω της διαμάχης μας, ο Τριαντάφυλλος βγήκε από την αφάνεια»

Πριν από μερικές μέρες, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο, με τον οποίο πριν λίγους μήνες είχαν μια έντονη κόντρα.

Να υπενθυμίσουμε πως η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, μετά την αποχώρησή τους από το J2US, είχε κατηγορήσει τον τραγουδιστή για σωματική βία, κάτι που ο ίδιος ωστόσο αρνήθηκε.

Λίγους μήνες μετά το σκηνικό αυτό, και αφού τα ξανά βρήκαν, η Ευρυδίκη θέλησε να πετάξει ξανά το καρφί της και έτσι είπε. «Πιστεύω ότι η παραγωγή έχει πάρει χαμπάρι ότι ο Τριαντάφυλλος κάνει νούμερα γι’ αυτό τον κρατάνε. Δεν μπορώ να τον κρίνω δίκαια γιατί είχα μια εμπειρία μαζί του που δεν ήταν καλή.

Γράφτηκε ότι ο Τριαντάφυλλος και ο Ατζούν μου χρωστάνε διότι μέσω της διαμάχης μας βγήκε από την αφάνεια και του προτάθηκε να πάει στο Survivor με ένα πολύ καλό βδομαδιάτικο την ώρα που στον κύκλο του όλα είναι κλειστά. Δεν έπρεπε να φύγει η Άννα Μαρία, έπρεπε να φύγει ο Παππάς.

Ο χαρακτήρας που έχει βγάλει δεν μου αρέσει καθόλου. Ώρες ώρες με ανακατεύει. Έχει ασχημύνει στα μάτια μου από την ώρα που μπήκε στο παιχνίδι διότι τον είχα ένα μήνα στο Just και κάναμε και μετά παρέα. Δεν είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να κάνω παρέα μαζί του», κατέληξε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.