Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ιωάννης Παπαζήσης: Η τελευταία του ανάρτηση πριν τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό του με τη Βανέσσα Αδαμοπούλου

«Η αγάπη είναι μια μεγάλη λέξη...»

Ιωάννης Παπαζήσης: Η τελευταία του ανάρτηση πριν τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό του με τη Βανέσσα Αδαμοπούλου
News 05.04.2021 19:31
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγες ώρες πριν τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και αναφέρουν πως η σχέση του Ιωάννη Παπαζήση με την Βανέσσα Αδαμοπούλου έχει τελειώσει μετά από 15 χρόνια, ο ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς Αγγελικής, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο παίζει στη θάλασσα με τον γιο του και έγραψε: «Η αγάπη είναι μια μεγάλη λέξη για να την πιανεις στο στόμα σου... Ναι έστω για ένα δεύτερο κατάλαβα τι σημαίνει», χωρίς βέβαια να κάνει κάποια ξεκάθαρη δήλωση για τη σχέση του με τη μητέρα του παιδιού του.

Η ανάρτηση του Ιωάννη Παπαζήση πριν τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό του με τη Βανέσσα Αδαμοπούλου

Η εξομολόγηση που είχε κάνει η Αδαμοπούλου για τον Παπαζήση πριν χωρίσουν

Όπως αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε η Βανέσσα Αδαμοπούλου, «είμαστε 15 χρόνια μαζί με τον Ιωάννη Παπαζήση. Δεν νομίζω ότι είμαι η ιδανική γυναίκα, το αντίθετο θα έλεγα. Παλεύω να είμαι καλή σύντροφος γιατί είναι κομμάτια που δεν τα έχω από φυσικού μου. Παρόλο που έχω μία σχέση αρκετά χρόνια και έχω κάνει οικογένεια, δεν ήμουν ο άνθρωπος που ήθελε να κάνει οικογένεια. Παραδόξως έχω κάνει πράγματα στη ζωή μου που σαν άνθρωπος να πεις είμαι ταγμένος για αυτά».

«Τον θαυμάζω σαν καλλιτέχνη και σαν ηθοποιό. Χαίρομαι για την επιτυχία του στο «Κόκκινο Ποτάμι». Είναι κάτι που του αξίζει», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιωάννης Παπαζήσης: Έγινε έξαλλος και άρχισε να σπάει αυτοκίνητο με μανία

Το «άδειασμα» του Ιωάννη Παπαζήση - «Μπορεί να μου γυρίσει πολύ άγρια το μάτι με το..»

Share