Κρούσματα κορωνοϊού στο Ράδιο Αρβύλα

Κόλλησε σχεδόν όλο το βαν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κρούσματα κορωνοϊού στο Ράδιο Αρβύλα

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα για τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του, αφού υπήρξε «έκρηξη» κρουσμάτων κορωνοϊού στο «Ράδιο Αρβύλα», με αποτέλεσμα η εκπομπή να μείνει σχεδόν χωρίς βαν, ενώ τα βίντεο παίζονταν από το πλατό.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε ο Αντώνης Κανάκης, τα κρούσματα που σημειώθηκαν στην εκπομπή ήταν έξι, με άπαντα να εντοπίζονται στο βαν εξωτερικών μεταδόσεων. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνουν ορισμένες έκτακτες αλλαγές, προκειμένου να καταφέρουν οι συντελεστές της εκπομπής να τη βγάλουν στον αέρα, ενώ πριν από λίγο καιρό θετικός βρέθηκε και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Ο κεντρικός παρουσιαστής, μάλιστα, τόνισε πως τα βίντεο θα πρόβαλλε ο floor manager Κωστάκης, αφού στο βαν είχαν απομείνει μόνο δύο άτομα, που δεν είχαν «κολλήσει» κορωνοϊό, με συνέπεια να μην μπορεί να εκτελέσει το έργο του, όπως θα ήθελε. Ο Κανάκης, φυσικά, ευχήθηκε τα καλύτερα για την υγεία των έξι προαναφερθέντων ατόμων, που προς το παρόν δεν έχουν εμφανίσει «βαριά» συμπτώματα.

Η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη για τα κρούσματα στο Ράδιο Αρβύλα

«Ανοίξτε τα σχολεία αύριο»

Μέσα από το σημερινό Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης αποφάσισε να κάνει μία πολύ αυστηρή τοποθέτηση και αναφερόμενος στην κυβέρνηση ζήτησε να ανοίξουν άμεσα τα σχολεία καθώς είναι μεγάλη ανάγκη να επανέλθουν τα παιδιά στην κανονικότητά τους.

Λίγο μετά τη «δίκη» του Τριαντάφυλλου, ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε το σταδιακό άνοιγμα της αγοράς με αφορμή το άνοιγμα του λιανεμπορίου.

«Και τώρα που είπες Γιάννη για σχολεία, ανοίξτε τα σχολεία! Ανοίξτε τα νηπιαγωγεία! Δεν μπορούμε με κανέναν τρόπο να αντικαταστήσουμε την μοναδική χρονική στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου που πέφτουν τα θεμέλια της κοινωνικοποίησης και της σχέσης του με το σχολείο. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα με τηλεκπαίδευση.

Ανοίξτε τα αύριο! Αφού έτσι κι αλλιώς ότι να ‘ναι γίνεται! Τα έχετε όλα κλειστά όταν τα κρούσματα είναι χαμηλά. Μόλις κρούσματα εκτοξεύονται, τα ανοίγετε όλα! Ε αφού γίνεται ότι να ‘ναι, ανοίξτε τα σχολεία τουλάχιστον ρε παιδιά. Φτάνει! Ανοίξτε τα τώρα.

Και επειδή γνωρίζουμε πόσοι πολιτικοί παρακολουθείτε αυτή την εκπομπή, να μην κάνουμε μόνο χαβαλέ. Ανοίξτε τα σχολεία. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

Αντώνης Κανάκης Ράδιο Αρβύλα