Η Aθηνά Οικονομάκου έβαψε τα μαλλιά της

Η αλλαγή στην εμφάνισή της στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Aθηνά Οικονομάκου έβαψε τα μαλλιά της

Την πιο ευτυχιασμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Αθηνά Οικονομάκου, μιας και βρίσκεται ήδη στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η ηθοποιός είναι αρκετά ενεργός χρήστης των social media και ιδιαίτερα του Instagram και συχνά πυκνά ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή, όπως έκανε και όταν ήθελε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους το φύλο του μωρού της!

Αυτή τη φορά όμως αποφάσισε να μας δείξει μια αλλαγή που έκανε στον εαυτό της και αυτή δεν είναι άλλη από μι μικρή αλλαγή στα μαλλιά της!

Η Αθηνά επισκέφθηκε το κομμωτήριο και έκανε φρεσκάρισμα στα βαμμένα της μαλλιά στα οποία έδωσε έναν πιο ανοιχτό τόνο λέγοντας μάλιστα σε ανάρτησή της πως δεν πειράζει την ρίζα της.

Ωστόσο η ίδια ανέφερε πως μετά την γέννηση της κορούλας της, θα αλλάξει είτε το χρώμα είτε το μήκος των μαλλιών της.

Η αλλαγή στα μαλλιά της Αθηνάς Οικονομάκου

Η αλλαγή στα μαλλιά της Αθηνάς Οικονομάκου

Η καινούργια της φωτογραφία στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε μια ολοκαίνουργια φωτογραφία και ποζάρει στον φακό όσο διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει αποχωρήσει από την σειρά Έλα στη θέση μου λόγω του μωρού, όμως σίγουρα έχει ακόμα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η Αθηνά όμως παραμένει αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την ζωή της.

Αυτήν την φορά η ίδια πόζαρε στον φακό, όμως φαίνεται να είναι αρκετά εξαντλημένη, καθώς οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ.

Μάλιστα, στην φωτογραφία έγραψε: «Όταν νομίζεις ότι στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης είσαι ακόμα ο Superman, αυτά παθαίνεις. Ξεκούραση τώρα»!

Αθηνά Οικονομάκου φωτογραφία