Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Ουίλιαμ μετά τη συνέντευξη του Χάρι

«Ήταν φθηνό να διαρρεύσουν λεπτομέρειες της προσωπικής τους συζήτησης»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Ουίλιαμ μετά τη συνέντευξη του Χάρι
News 06.04.2021 11:48
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγες εβδομάδες έχουν περάσει από τη μέρα που δημοσιεύθηκε η συγκλονιστική συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα, και σύμφωνα με μία πηγή μέσα από το παλάτι, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αισθάνεται προδομένος από τον αδερφό του.

Ο Χάρι μεταξύ άλλων είχε δηλώσει πως τόσο ο πατέρας του όσο και ο αδερφός του, βρίσκονται παγιδευμένοι μέσα στο σύστημα της βασιλικής οικογένειας και δε θα μπορέσουν να ξεφύγουν. Η δήλωσή του αυτή είχε στοιχίσει στον Ουίλιαμ ο οποίος στο παρελθόν είχε άριστες σχέσεις με τον αδερφό του.

Η κατάσταση του Ουίλιαμ μετά τη συνέντευξη του Χάρι

«Ήταν φθηνό να διαρρεύσουν λεπτομέρειες της προσωπικής τους συζήτησης και να διαστρεβλωθεί η αλήθεια. Ο Ουίλιαμ νιώθει άβολα να μιλήσει με τον Χάρι ξανά και να βάλει τον εαυτό του στο ίδιο ρίσκο. Το πρόβλημα με τον Χάρι είναι ότι νιώθει ότι έχει δίκιο και θέλει να προχωρήσει παρακάτω και να απομακρυνθεί από όλο αυτό, αλλά δεν θα υποχωρήσει μέχρι να πάρει μια συγγνώμη από την οικογένειά του», είπε άνθρωπος από το Παλάτι στο Us Weekly.

Ουίλιαμ Χάρι σχέσεις

Η Πριγκίπισσα Άννα έκανε το σχόλιο για τον γιο της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι

Από τη μέρα που προβλήθηκε η συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, όλος ο πλανήτης προσπαθεί διακαώς να μάθει ποιο πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας εξέφρασε την ανησυχία του για το χρώμα που θα είχε το παιδί τους.

Η αποκάλυψη ήρθε από την βασιλική βιογράφο, Lady Colin Campbell η οποία στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον Λόρδο Colin Ivar Campbell, και έχει ουκ ολίγες διασυνδέσεις στην βασιλική οικογένεια. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που συνέλεξε μέσα από το παλάτι, το συγκεκριμένο σχόλιο για το χρώμα του Άρτσι έγινε από την κόρη της Βασίλισσα Ελισάβετ, την Πριγκίπισσα Άννα.

Πριγκίπισσα Άννα Μέγκαν Χάρι

Η Άννα στα νιάτα της είχε εμπλακεί σε ένα αρκετά μεγάλο σκάνδαλο αφού διατηρούσε σχέση με τον σύζυγο της Καμίλα, της τωρινής συζύγου του αδερφού της, Καρόλου.

«Δεν υπήρχαν ανησυχίες για το χρώμα της Meghan Markle, η Πριγκίπισσα Άννα δικαίως ανησυχούσε ότι αν ο γάμος προχωρούσε και υπήρχαν παιδιά θα υπήρχαν τεράστια προβλήματα, όχι λόγω του χρώματος της Meghan, αλλά λόγω της αδυναμίας και της έλλειψης θέλησης από την πλευρά της Meghan να εκτιμήσει τις πολιτισμικές διαφορές και να δείξει σεβασμό για τον θεσμό και την οικογένεια της οποίας έγινε μέλος», δήλωσε η Lady Colin Campbell.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Θα γίνει για τρίτη φορά ταινία η ζωή τους

Μέγκαν - Χάρι: Υπήρχε συμφωνία να αναβληθεί η συνέντευξη τους σε περίπτωση θανάτου του πρίγκιπα Φίλιππου

Share