Καλό Μεσημεράκι: Δε θα βγει ούτε σήμερα στον αέρα η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

«Για θέμα υγείας και πρόληψης δεν θα βγούμε για κάποιες μέρες ζωντανά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Δε θα βγει ούτε σήμερα στον αέρα η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Με μία σειρά βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως η εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι, δε θα βγει ούτε σήμερα στον αέρα του ΣΚΑΪ λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ο παρουσιαστής εδώ και μέρες δεν κάνει εκπομπή και έτσι σήμερα πήρε την απόφαση να ενημερώσει ο ίδιος το κοινό για την κατάσταση που επικρατεί.

Ο ΣΚΑΪ προσπαθεί να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του επικίνδυνου ιού και γι΄αυτό έχει αποφασίσει να αφήσει εκτός για λίγες μέρες το Καλό Μεσημεράκι.

Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά για το Καλό Μεσημεράκι

«Εμείς, όπως καταλάβατε και από την Πέμπτη και από την Παρασκευή και από χθες μας βρήκε ο Covid τελικά, μας έψαξε ένα χρόνο και μας βρήκε. Υπάρχουν κάποια κρούσματα, οπότε για θέμα υγείας και πρόληψης δεν θα βγούμε για κάποιες μέρες ζωντανά, το καταλαβαίνετε, φαντάζομαι. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματα, κι εμάς μας λείπετε κι εμείς θέλουμε να ξαναβρεθούμε, να κάνουμε τα χαζά μας, να γελάσουμε και να περάσουμε ωραία. Στείλτε όλη τη θετική σας ενέργεια και θα στείλουμε πίσω όλη την αγάπη», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Όποιος δε μπορεί να βλέπει αυτή την εκπομπή ας μην τη δει καθόλου»

Πριν από λίγο καιρό, ο Νίκος Μουτσινάς επέλεξε να ξεκινήσει το Καλό Μεσημεράκι με ένα ξέσπασμα και με ένα ξεκαθάρισμα.

Ο γνωστός παρουσιαστής δεν παρέλειψε να απαντήσει στους επικριτές του και εξήγησε πως ο χαρακτήρας της εκπομπής δεν είναι κοινωνικός ούτε ασχολείται με ότι έχει να κάνει με την επικαιρότητα.

Ο Νίκος Μουτσινάς που αναφέρθηκε στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης είπε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να πω ότι η εκπομπή είναι μια πολύ συγκεκριμένη εκπομπή. Η εκπομπή έχει στηθεί για να υπάρχει γενικότερα, δε μπορεί να παρακολουθήσει δυστυχώς τα γεγονότα. Φαίνεται λες και έχουμε πάρει όλοι ναρκωτικά, δε συμβαίνει ακριβώς αυτό. Βασικά δεν συμβαίνει καθόλου αυτό. Είμαστε εδώ, είναι αυτή η εργασία μας, την κάνουμε με όση αγάπη και χαρά μπορούμε. Δεν είμαστε κάτι ρομπότ που μετά φεύγουμε και κοπανάμε το κεφάλι μας στον τοίχο. Σκεφτόμαστε, έχουμε άποψη, όπου μπορούμε τη λέμε…

Θα παρακαλέσω λοιπόν όποιος δε μπορεί να βλέπει αυτή την εκπομπή τη συγκεκριμένη στιγμή να μην τη δει κι αρχίζει και βρίζει μετά, ας μην τη δει καθόλου. Όποιος θέλει να περάσει καλά και να διασκεδάσει, είμαστε εδώ γι’ αυτόν. Καταλαβαίνω την ένταση των ημερών και όλο αυτό που συμβαίνει. Και να καταλάβω αυτούς που λένε “άσε μας κι εσύ ρε φαλακρέ, μεσημεριάτικα”! Τέλεια. Μην τη δείτε, δεν είναι υποχρεωτικό. Όποιος όμως, θέλει να διασκεδάζει έστω και για ένα δίωρο, είμαστε εδώ γι’ αυτόν.», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

 Νίκος Μουτσινάς ξέσπασμα